Ο Zuckerberg παραδέχεται πως έχασε τους μισούς χρήστες του Threads

Είναι μία φούσκα;
29 Ιουλίου 2023 10:04
Ο Zuckerberg παραδέχεται πως έχασε τους μισούς χρήστες του Threads

Ο επικεφαλής της Meta, Mark Zuckerberg, παραδέχτηκε πως η νέα social media πλατφόρμα της εταιρίας, Threads, έχει χάσει πάνω από τους μισούς χρήστες της. Έχοντας εκτοξευτεί στην κορυφή των stores μέσα σε πέντε μέρες από την κυκλοφορία τους, τα Threads μετρούσαν 100 εκατομμύρια χρήστες. Τώρα όμως, ο Zuckerberg λέει πως αυτά τα νούμερα έχουν κατακρημνιστεί.

Αν έχεις πάνω από 100 εκατομμύρια κόσμου να εγγράφεται, το ιδανικό θα ήταν αν όλοι ή τουλάχιστον οι μισοί από αυτούς παρέμεναν. Δε βρισκόμαστε εκεί ακόμα.

Τα σχόλια του Zuckerberg έγιναν κατά τη συνάντησή του με υπαλλήλους της Meta. Χαρακτήρισε την κατάσταση ως “κανονική” και περιμένει να βελτιωθεί η κατάσταση καθώς έρχονται νέα χαρακτηριστικά στην εφαρμογή.

Πολλοί είχαν κατακρίνει το Threads για τις περιορισμένες δυνατότητές του όταν κυκλοφόρησε. Έκτοτε έχουν προστεθεί χαρακτηριστικά, όπως τα ξεχωριστά feeds “following” και “for you”, καθώς και μεταφράσεις σε περισσότερες γλώσσες για τα posts.

Στόχος των Threads τώρα είναι να προστεθούν περισσότερα χαρακτηριστικά που θα αυξήσουν την παραμονή των χρηστών στην πλατφόρμα, όπως την προβολή σημαντικών Threads στην εφαρμογή του Instagram.