Mark Zuckerberg: Δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ για την αναμέτρησή του με τον Elon Musk (ΦΩΤΟ)

Πήρε την μπλε ζώνη στο Jiu-Jitsu
25 Ιουλίου 2023 00:55
Mark Zuckerberg: Δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ για την αναμέτρησή του με τον Elon Musk (ΦΩΤΟ)

Τα πράγματα σοβαρεύουν τουλάχιστον από πλευράς Mark Zuckerberg και την επικείμενη αναμέτρησή του με τον Elon Musk σε αγώνα ΜΜΑ υπό την αιγίδα του UFC και του Dana White κιόλας. 

Ο CEO της Meta δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ στις νέες φωτογραφίες που ανέβασε από την εντατική προετοιμασία του καθώς κατάφερε να αποκτήσει τη μπλε ζώνη στο Brazilian Jiu-Jitsu (βραζιλιάνικο ζίου-ζίτσου). Φαίνεται ότι ο Ζούκερμπεργκ παίρνει πολύ σοβαρά την προετοιμασία του αλλά και την προπόνησή του ενόψει του αγώνα μεικτών πολεμικών τεχνών και τώρα έκανε το βήμα παραπάνω, μιας και τον καιρό της πανδημίας όταν και ξεκίνησε το ζίου ζίτσου είχε λευκή ζώνη. 

Οι φωτογραφίες που ανέβασε είναι από τη στιγμή που παρέλαβε τη μπλε ζώνη από τον δάσκαλό του, Dave Camarillo, ο οποίος τον προπονεί. Η γνώμη που επικρατεί στα ξένα μέσα είναι πως αυτή η ανάρτηση του ισχυρού άνδρα και ιδρυτή του Facebook, αποτελεί μια δέσμευση ότι πράγματι θα συναντηθεί στο οκτάγωνο κλουβί με τον μεγιστάνα των Twitter, SpaceX και Tesla. 

Δείτε τη νέα φωτογραφία του Zuckerberg: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

Ο Dana White, πρόεδρος του Ultimate Fighting Championship δήλωσε στους New York Times, νωρίτερα αυτό το μήνα, ότι ενώ υπάρχουν πολλές εικασίες σχετικά με το αν οι δύο τεχνολογικοί μεγιστάνες θα αναμετρηθούν, γίνονται σίγουρα κινήσεις προς την κατεύθυνση ενός αγώνα. "Θα έσπαγαν τα ρεκόρ PPVs όλων των εποχών" είπε ο White, συνεχίζοντας "Αυτοί οι τύποι μαζεύουν εκατοντάδες εκατομμύρια για φιλανδρωπίες και ξέρετε, δε χρειάζεται να είσαι κανένας fan των μαχητικών αθλημάτων για να ενδιαφερθείς για αυτόν τον αγώνα. Όλος ο κόσμος θα ήθελε να τον δει". 

Ο πρόσφατος προπονητής του, ο πρωταθλητής της κατηγορίας Featherweight του UFC, Alex Volkanovski, είχε δηλώσει επίσης στου New York Times ότι ο Zuckerberg είναι αφοσιωμένος στην προπόνησή του, λέγοντας: "Σας εγγυώμαι ότι θα μείνετε έκπληκτοι". Όσο για την πρόθεση του Zuckerberg να αγωνιστεί με τον Musk, ο Volkanovski είπε: "Σας λέω ότι είναι σοβαρός. Δεν ξέρω πόσο σοβαρός είναι ο Έλον, αλλά σας λέω ότι ο Μαρκ προπονείται"!

Όμως ο "Zuck" φαίνεται να έχει προπονηθεί και με κανονικούς πρωταθλητές του UFC, όπως τον Israel Adesanya, σε μια άλλη φωτογραφία που ανέβασε πριν μερικές εβδομάδες. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Israel Adesanya (@stylebender)

Σε ένα από τα πρόσφατα επεισόδια τις -προς το παρόν- διαδικτυακής διαμάχης τους ο μεγιστάνας του Twitter εκτόξευσε μια προκλητική δήλωση ενάντια του "Mr. Facebook", την ώρα που το Threads της Meta είχε ξεπεράσει τους 100 εκατομμύρια χρήστες και προορίζεται ως τον κύριο αντίπαλο του Twitter. 

Για την ιστορία, η τεράστια αυτή κόντρα έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις που έχουν μπλεχτεί μέχρι και κυβερνήσεις, αφού οι μεγιστάνες θέλουν να λύσουν τις διαφορές του σε MMA αγώνα, με την Ιταλία να προσφέρει το Κολοσσαίο για την εκδήλωση.

Βέβαια, πέρα από το οκτάγωνο, μάχη αναμένεται να δοθεί και στις δικαστικές αίθουσες, αφού ο Musk απειλεί με μήνυση τον Zuckerberg, αφού κατηγορεί την Meta ότι προσέλαβε πρώην εργαζομένους του Twitter, οι οποίοι "είχαν και συνεχίζουν να έχουν πρόσβαση στα εμπορικά μυστικά της εταιρίας και σε άλλες εμπιστευτικές πληροφορίες".