Σάλος με τη νέα προκλητική δήλωση του Elon Musk για τον Mark Zuckerberg

Φουντώνει για τα καλά η κόντρα
10 Ιουλίου 2023 22:43
Σάλος με τη νέα προκλητική δήλωση του Elon Musk για τον Mark Zuckerberg

Την ώρα που το Threads της Meta ξεπέρασε το τεράστιο ορόσημο των 100 εκατομμυρίων χρηστών, σπάζοντας το ρεκόρ του πιο ταχύτατα αναπτυσσόμενου κοινωνικού δικτύου όλων των εποχών, ο Elon Musk προέβη ίσως σε μια από τις πιο προκλητικές δηλώσεις του μέχρι σήμερα.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο Musk απάντησε σε μια ανάρτηση στο Twitter που έλεγε ότι ο ίδιος προστατεύει την ελευθερία του λόγου, την ώρα που ο Mark Zuckerberg προστατεύει τις εταιρίες. Συγκεκριμένα, ο μεγιστάνας αποφάσισε να χαρακτηρίσει τον Zusk, λέγοντας πως είναι ‘cuck’, ενώ στη συνέχεια τον προκάλεσε να μετρήσουν τα γενετικά τους όργανα για να διαπιστώσουν ποιος νικά. Ναι, η πρόταση που μόλις διαβάσατε είναι πέρα για πέρα αλήθεια.

Οι αναρτήσεις του Musk μοιάζουν τόσο απίστευτες που μέχρι και ο parody λογαριασμός-σωσίας του στην πλατφόρμα δήλωσε μπερδεμένος. Ο ίδιος ο Musk συμφώνησε μάλιστα λίγο αργότερα, χαριτολογώντας, πως μπερδεύεται καμιά φορά και αντί να γράφει από τον fake λογαριασμό του, γράφει από τον επίσημο.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις εν λόγω αναρτήσεις.

Τέλος, σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, σύμφωνα με τον δημοφιλέστερο ορισμό στο Urban Dictionary, η προσβολή του Musk σημαίνει:

Ένας άντρας που αναζητά απεγνωσμένα την αποδοχή, την έγκριση και τη στοργή των γυναικών. Αυτή η απελπισία έχει οδηγήσει στο συμβιβασμό των πεποιθήσεων και των αξιών του, στη βεβήλωση της αξιοπρέπειας και της αυτοεκτίμησής του και στην αδυναμία του να υπερασπιστεί τον εαυτό του και αυτά που του αξίζουν ως ανθρώπινο ον, π.χ. πίστη, αφοσίωση και ειλικρίνεια σε μια ερωτική σχέση.

Από τη μεριά του ο Zuckerberg δεν έχει προβεί για την ώρα σε κάποια απάντηση.

Για την ιστορία, η τεράστια αυτή κόντρα έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις που έχουν μπλεχτεί μέχρι και κυβερνήσεις, αφού οι μεγιστάνες θέλουν να λύσουν τις διαφορές του σε MMA αγώνα, με την Ιταλία να προσφέρει το Κολοσσαίο για την εκδήλωση. Βέβαια, πέρα από το οχτάγωνο, μάχη αναμένεται να δοθεί και στις δικαστικές αίθουσες, αφού ο Musk απειλεί με μήνυση τον Zuckerberg, αφού κατηγορεί την Meta ότι προσέλαβε πρώην εργαζομένους του Twitter, οι οποίοι "είχαν και συνεχίζουν να έχουν πρόσβαση στα εμπορικά μυστικά της εταιρίας και σε άλλες εμπιστευτικές πληροφορίες".