Είχαν προσκαλέσει τον MrBeast στο βαθυσκάφος Titan (ΦΩΤΟ)

Η ανάρτηση του YouTuber
25 Ιουνίου 2023 17:22
Είχαν προσκαλέσει τον MrBeast στο βαθυσκάφος Titan (ΦΩΤΟ)

Τις τελευταίες ημέρες, η υπόθεση του υποβρυχίου που εξερευνούσε το ναυάγιο του Τιτανικού, με τους πέντε επιβαίνοντες, είχε γίνει πρώτο θέμα συζήτησης στα social media και όχι μόνο. Το βαθυσκάφος, με το όνομα Titan, ήταν μέρος μιας αποστολής που διοργάνωσε η OceanGate Expeditions, μια εταιρία που προσφέρει στους τουρίστες την ευκαιρία να επισκεφθούν τα ερείπια του διάσημου υπερωκεάνιου που βυθίστηκε το 1912.

Τώρα στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μια είδηση που αφορά ίσως τον πιο διάσημο YouTuber. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο MrBeast, στις αρχές του Ιουνίου τον είχαν προσκαλέσει να βρίσκεται σε μια τέτοια αποστολή του Titanic Submarine, αλλά αρνήθηκε. Τη δημοσίευση την ανέβασε ο ίδιος ο YouTuber στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter και μετράει ήδη πάνω από 110.000 likes και 5.800 retweets.

Με προσκάλεσαν νωρίτερα μέσα στον μήνα να βρίσκονται μέσα στο υποβρύχιο Titanic και είπα όχι. Είναι κάπως τρομακτικό που θα μπορούσα να ήμουν μέσα σε αυτό.

Τελικά, ο διάσημος YouTuber αρνήθηκε την πρόταση, αλλά δεν αναφέρθηκε εάν επρόκειτο για την συγκεκριμένη εξερεύνηση. Η εταιρία δήλωσε πριν ώρες ότι πάνω από 300 άνθρωποι είχαν κάνει αυτήν την αποστολή, πριν από αυτό το συμβάν.

Ωστόσο, στην παραπάνω εικόνα βλέπουμε κάποιον να λέει στον MrBeast ότι πρόκειται να επιβιβαστεί στο Titan στα τέλη του μήνα και ότι η ομάδα του θα ενθουσιαζόταν αν είχε τον MrBeast μαζί της. Ο YouTuber, δεν αποκάλυψε περισσότερα.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν

Η αποστολή του Titan ξεκίνησε στις 18 Ιουνίου. Το Titan έχασε την επαφή με το ερευνητικό πλοίο Polar Prince περίπου μία ώρα και 45 λεπτά μετά την έναρξη της κατάδυσής του. Το υποβρύχιο αναφέρθηκε για τελευταία φορά στον Βόρειο Ατλαντικό, περίπου 900 μίλια ανατολικά του Cape Cod, σε βάθος περίπου 13.000 πόδια.

Την υπόθεση του βαθυσκάφους Titan θέλησε να σχολιάσει ο James Cameron πριν μερικές ημέρες βασιζόμενος στη δική του πολυετή εμπειρία στις καταδύσεις σε τόσο μεγάλα βάθη, καθώς είχε καταδυθεί επανειλημμένα για τις ανάγκες των γυρισμάτων του "Τιτανικού". Να αναφέρουμε ότι πριν μερικές ημέρες βρέθηκαν μερικά από τα συντρίμμια του Titan, με τους 5 επιβαίνοντες να θεωρούνται νεκροί. Η ανακοίνωση της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ ανέφερε ότι ο θάνατός τους επήλθε ακαριαία ύστερα από μία καταστροφική αποσυμπίεση του σκάφους. Μπορείτε να διαβάσετε τις δηλώσεις του Cameron πατώντας εδώ.