Η Apple κυκλοφόρησε την beta 2 του iOS 17

Δείτε ποια χαρακτηριστικά φέρνει
23 Ιουνίου 2023 17:30
Η Apple κυκλοφόρησε την beta 2 του iOS 17

Η Apple κυκλοφόρησε στις 22 Ιουνίου την beta 2 του iOS 17 για τους developers και προσφέρει μερικές νέες λειτουργίες στα iPhone, όπως ένα redesigned στην οθόνη όταν κάποιος κάνει ενημέρωση τη συσκευή, δείχνοντας περισσότερες πληροφορίες, καθώς και άλλα που είχαν αποκαλυφθεί στο WWDC23.

Μία νέα λειτουργία έχει να κάνει με το AirDrop, όπου πλέον οι χρήστες θα μπορούν να στέλνουν αρχεία απλά αγγίζοντας τα τηλέφωνά τους. Τα “tips” που εμφανίζονται ανοίγοντας διάφορες εφαρμογές του iOS έχουν αλλάξει και δίνουν περισσότερες πληροφορίες στον χρήστη. Επιπροσθέτως, μέσα στις ρυθμίσεις της τοποθεσίας, η Apple έχει προσθέσει μία επιλογή που ονομάζεται "MicroLocation", αν και δεν ξεκαθαρίζεται ακόμη σε τι ακριβώς χρησιμεύει.

Με την beta 2 έχει προστεθεί και ένα slider στις ρυθμίσεις του Apple Music, το οποίο μπορεί να ρυθμίσει πόσα δευτερόλεπτα θα γίνεται crossfade η μουσική πριν μπει το επόμενο τραγούδι.

Πλέον υπάρχει και η επιλογή για το StandBy που είχαμε δει στο WWDC. Σε αυτό μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις όταν βρίσκεστε σε κατάσταση αναμονής ή αλλιώς StandBy. Οι ειδοποιήσεις που ταξινομούνται ως "Critical" δηλαδή κρίσιμες θα παραδίδονται ακόμη και όταν η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.

Η νέα beta έφερε και το νέο σχεδιασμό των Widgets του Apple Music.

Μπορείτε να μάθετε όλα όσα έφερε η Beta 2 του iOS 17 πατώντας εδώ.

Το iOS 17 δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει διαθέσιμο μαζί με την άφιξη των iPhone 15.

Πηγή macrumors

Tags: