iOS 18: Κάπως έτσι θα μοιάζει μάλλον το ανανεωμένο λογισμικό των iPhone (ΦΩΤΟ)

Το iOS 18 θα αποκαλυφθεί στις 10 Ιουνίου
03 Απριλίου 2024 08:39
iOS 18: Κάπως έτσι θα μοιάζει μάλλον το ανανεωμένο λογισμικό των iPhone (ΦΩΤΟ)

Οι φήμες και οι διαρροές για το iOS 18 δε σταματούν τους τελευταίους μήνες με πολλούς insiders και δημοσιογράφους να αναφέρουν πως πρόκειται για την μεγαλύτερη αναβάθμιση που θα δουν τα iPhone τα τελευταία χρόνια. Η Apple αναμένεται να αποκαλύψει τα πάντα γύρω από το λογισμικό στις 10 Ιουνίου, αλλά μόλις ήρθαν στη δημοσιότητα μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Πολλοί λένε ότι σχεδόν ολόκληρο το iOS 18 θα επανασχεδιάσει το λειτουργικό σύστημα της Apple και θα φέρνει κάπως στο visionOS του Apple Vision Pro headset. Έτσι, το γνωστό site, Macrumors, έλαβε πριν από κάποιες ώρες μία εικόνα από μία ανώνυμη πηγή που ισχυρίζεται ότι την απέκτησε από έναν μηχανικό της Apple που εργάζεται στο iOS 18.

Σύμφωνα με αυτή την πηγή, η παρακάτω εικόνα θα δίνεται ως μέρος του Apple Design Resources στους developers, έτσι ώστε να βοηθηθούν στο σχεδιασμό των εφαρμογών τους χρησιμοποιώντας λογισμικό όπως το Sketch και το Photoshop. Η εικόνα παρουσιάζει για πρώτη φορά πώς θα μοιάζει η εφαρμογή της κάμερας στο ανανεωμένο λειτουργικό σύστημα:

Παρόλο που δεν είναι επίσημη η παραπάνω εικόνα, μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση για το πώς -μάλλον- θα μοιάζει το iOS 18 και οι εφαρμογές του.

Επίσης, τον περασμένο Φεβρουάριο είχε επίσης δημοσιευθεί μία εικόνα που έδειχνε πώς περίπου θα μοιάζει το μενού του iOS 18 σύμφωνα πάντα με τα όσα έχουν ακουστεί. Η παρακάτω εικόνα δεν είναι επίσημη, αλλά τη δημιούργησε ένας χρήστης σύμφωνα με όλα όσα έχουν ακουστεί.

Δείτε την εικόνα από το "visionOS-like iOS 18":

Ο δημοσιογράφος του Bloomberg, Mark Gurman, είπε πρόσφατα ότι σύμφωνα με ανθρώπους που εργάζονται πάνω στο νέο update, το iOS 18 αναμένεται να είναι “η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση του λογισμικού στην ιστορία των iPhone”.

Εμείς πρόσφατα ανεβάσαμε ένα άρθρο στο unboxholics.com που σας παρουσιάζουμε μερικές από τις πιο σημαντικές προσθήκες του iOS 18 και μπορείτε να το βρείτε πατώντας εδώ. Στις 10 Ιουνίου θα μάθουμε επιτέλους όλα όσα θα προσφέρει η επόμενη αναβάθμιση των iPhone.

Tags: