Ο Snoop Dogg για νέος επικεφαλής του Twitter;

Ο πασίγνωστος ράπερ κάνει τη δική του ψηφοφορία;
19 Δεκεμβρίου 2022 11:34
Ο Snoop Dogg για νέος επικεφαλής του Twitter;

Όπως σας ενημερώσαμε, οι τελευταίες ώρες ήταν χαοτικές στο Twitter, με την πλατφόρμα ξαφνικά να αποκαλύπτει και να εφαρμόζει μια νέα πολιτική που απαγορεύει τη δημοσίευση links από ανταγωνιστικά social media. Οι αντιδράσεις ήταν τόσο έντονες που ο Elon Musk, ο νέος ιδιοκτήτης και επικεφαλής τους μέσου κοινωνικής δικτύωσης ξεκίνησε μια ψηφοφορία για να δει αν ο κόσμος θέλει να παραμείνει ως CEO του Twitter ή αν θέλει να αποχωρήσει.

Τα αποτέλεσμα δείχνουν για την ώρα πως ο Elon μάλλον θα εγκαταλείψει το ρόλο. Έτσι, με την αναζήτηση για τον διάδοχο, τον νέο επικεφαλής της πλατφόρμας, να γίνεται πρώτο θέμα συζήτησης στο social media, πολλοί προσφέρθηκαν να αναλάβουν τη θέση. Μια από τις ρεαλιστικές προτάσεις ήρθε από τον γνωστό Ρωσοαμερικανό podcaster, τον ερευνητή τεχνητής νοημοσύνης Lex Fridman, στον οποίο μάλιστα ο Musk απάντησε πως «πρέπει να του αρέσει ο πόνος», τονίζοντας:

Πρέπει να σου αρέσει πολύ ο πόνος. Υπάρχει όμως μια παγίδα: Πρέπει να επενδύσεις τις οικονομίες της ζωής σου στο Twitter, το οποίο από τον Μάιο βρίσκεται σε πορεία πτώχευσης. Θέλεις ακόμα τη δουλειά;

Από την άλλη υπάρχουν και διαφορετικές εναλλακτικές, με τον Snoop Dogg να ρωτά τον κόσμο αν τον θέλει για επικεφαλής του Twitter, μέσα από μια δική του ψηφοφορία! Ναι, ο πασίγνωστος ράπερ έκανε το δικό του poll, με την συντριπτική πλειοψηφία να απαντάει: Ναι. Μάλιστα, ο Snoop δεν άφησε εκεί το θέμα και λίγο αργότερα έκανε retweet ένα βίντεο από μια παλιότερη επίσκεψή του στα κεντρικά γραφεία του Twitter πριν κάποιον καιρό, όταν και είχε γεμίσει το κτήριο με…καπνούς.

Οι δημοσιεύσεις του ακολουθούν παρακάτω: