Kanye West (Ye): Έφαγε ξανά ban στο Instagram μετά το νέο του τραγούδι

Λίγο κράτησε η επιστροφή του
10 Δεκεμβρίου 2022 18:47
Kanye West (Ye): Έφαγε ξανά ban στο Instagram μετά το νέο του τραγούδι

Οι περιπέτειες συνεχίζονται για τον Kanye West, αφού ο πασίγνωστος ράπερ έχασε ξανά την πρόσβασή του στο Instagram, μόλις μερικές ημέρες μετά τον προηγούμενο προσωρινό αποκλεισμό του. Συγκεκριμένα, μετά τη δημοσίευση ενός αποσπάσματος του νέου του τραγουδιού στο social media, οι διαχειριστές της πλατφόρμας αποφάσισαν να προβούν σε νέο ban.

Το νέο κομμάτι του Ye, όπως έχει αλλάξει πλέον το όνομά του, έρχεται μετά από ένα σερί αρκετά προκλητικών δηλώσεων. Στο πλαίσιο του τραγουδιού, αναφέρεται σε μερικά από τα αμφιλεγόμενα tweets του, τα οποία χαρακτηρίστηκαν ως αντισημιτικά, στο διαζύγιό του από την Kim Kardashian, ενώ δε λείπει και ένα απόσπασμα από την πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στον Alex Jones, όπου εξέφρασε ανοιχτά πως θαυμάζει τον Αδόλφο Χίτλερ.  

Φαίνεται πως οι στοίχοι του τραγουδιού ήταν αρκετά προκλητικοί για το Instagram, το οποίο αρχικά αφαίρεσε τη δημοσίευση και έπειτα απέκλεισε ξανά το λογαριασμό του West. Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως το αρχικό ban είχε ως αποτέλεσμα ένα δημόσιο ξέσπασμα κατά του Mark Zuckerberg, ενώ του τελευταίους δύο μήνες ο Ye έχει δεχθεί ban τρείς φορές και από το Twitter, με αποτέλεσμα ένα δημόσιο ξέσπασμα κατά του Elon Musk. Ειδικότερα, ο μουσικός τόνισε πως «ο Elon Musk είναι κλώνος που φτιάχτηκε στην Κίνα». Περισσότερα για τις δηλώσεις του και την αντίδραση του μεγιστάνα μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Όλες αυτές οι δηλώσεις, τα bans και η αρνητική δημοσιότητα έχουν στοιχήσει ακριβά στον West, ο οποίος έχασε μερικά τεράστια συμβόλαια, με εταιρίες όπως η Adidas, ενώ πλέον υπάρχει και ένα petition για να αφαιρεθούν όλα του τα μουσικά κομμάτια από τις steaming υπηρεσίες. Η καμπάνια αυτή έχει συγκεντρώσει μέσα σε λίγες ημέρες πάνω από 80 χιλιάδες υπογραφές.