Kanye West (Ye): «Ο Elon Musk είναι κλώνος που φτιάχτηκε στην Κίνα»

Και ο Elon δεν άφησε τις δηλώσεις να περάσουν απαρατήρητες
05 Δεκεμβρίου 2022 09:28
Kanye West (Ye): «Ο Elon Musk είναι κλώνος που φτιάχτηκε στην Κίνα»

Ο πασίγνωστος ράπερ Kanye West, που πλέον έχει αλλάξει το όνομά του σε Ye, συνεχίζει να απασχολεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού την τελευταία περίοδο έχει αποκλειστεί πολλές φορές από το Instagram, το Twitter και άλλες πλατφόρμες για αντισημιτικές δημοσιεύσεις και όχι μόνο.

Τώρα, οι τοποθετήσεις του κάνουν για άλλη μια φορά το γύρο του διαδικτύου. Συγκεκριμένα, μετά τη δημόσια επίθεση στον Mark Zuckerberg έπειτα από το ban στο Instagram, ο West τα έβαλε με τον Elon Musk, έπειτα από το εκ νέου ban του στο Twitter. Συνοπτικά, σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, ο μουσικός έχασε ξανά το λογαριασμό του στην πλατφόρμα, μετά από τα νέα αντισημιτικά του σχόλια, όταν ως καλεσμένος της εκπομπής του Alex Jones εξέφρασε ανοιχτά πως θαυμάζει τον Αδόλφο Χίτλερ.

Καταφεύγοντας αυτή τη φορά στο Instagram, έχοντας ανακτήσει το λογαριασμό του από το προσωρινό ban των 30 ημερών, ο West δήλωσε πως "ο Elon Musk είναι κλώνος που φτιάχτηκε στην Κίνα". Μάλιστα, τόνισε πως "οι Κινέζοι μάλλον προσπάθησαν να φτιάξουν έως και 30 Elons, μέχρι που αυτός ήταν το πρώτο γενετικό υβρίδιο που επέζησε".

Αναλυτικότερα, ο Ye ανέφερε:

Είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι ο Elon μπορεί να είναι μισός κινέζος; Έχετε δει ποτέ τις φωτογραφίες του ως παιδί; Άμα πάρουμε έναν ιδιοφυή κινέζο και τον ζευγαρώσουμε με ένα νοτιοαφρικανικό super model έχουμε έναν Elon.

Και λέω 'έναν Elon', επειδή μάλλον έχουν φτιάξει 10 με 30 Elons και αυτός είναι το πρώτο γενετικό υβρίδιο που επέζησε.

Φυσικά, ο μεγιστάνας δεν άφησε τα σχόλια να περάσουν απαρατήρητα και όντας εξαιρετικά δραστήριος στο Twitter γέλασε με τους ισχυρισμούς του West, επισημαίνοντας πως τους λαμβάνει υπόψη ως κομπλιμέντο.