Ο Kanye West τα βάζει δημόσια με τον Mark Zuckerberg έπειτα από το ban στο Instagram

Και ο Elon Musk παίρνει θέση
09 Οκτωβρίου 2022 09:53
Ο Kanye West τα βάζει δημόσια με τον Mark Zuckerberg έπειτα από το ban στο Instagram

Σε αντίθεση με τις περισσότερες διασημότητες του Instagram, ο Kanye West διατηρούσε ένα αρκετά διαφορετικό λογαριασμό, τον οποίο χρησιμοποιούσε συχνά για να τα βάλει με άλλες γνωστές προσωπικότητες. Για παράδειγμα στην αρχή της χρονιάς είχε κάνει δημοσιεύσεις κατά του κωμικού Pete Davidson, ενώ είχε φτάσει στο σημείο μέχρι και να αποκαλύψει την διεύθυνση του σπιτιού του πασίγνωστου rapper Drake. Φυσικά, ούτε η πρώην σύζυγός του, η Kim Kardashian, την γλύτωσε, για την οποία ο West είχε κάνει πολλαπλές δημοσιεύεις.

Τώρα, μια νέα τέτοια δημοσίευση του ράπερ είχε ως αποτέλεσμα το Meta να προβεί σε ban του λογαριασμού του. Συγκεκριμένα, ο West έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μερικά προσωπικά μηνύματα που αντάλλαξε με τον rapper Diddy, στα οποία ισχυριζόταν πως τον χειραγωγούσαν οι Εβραίοι. Φυσικά, το post δεν πέρασε απαρατήρητο, με πολλούς να επισημαίνουν πως πρόκειται για αντισημιτισμό. Μάλιστα, η αντιδράσεις ήταν τέτοιες που μέχρι και η μη κερδοσκοπική οργάνωση, Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή, κατέκρινε δημόσια το ζήτημα.

Λίγο αργότερα η δημοσίευση κατέβηκε από το social media και ο West έχασε την πρόσβαση στο λογαριασμό του, ο οποίος μετρά 18 εκατομμύρια ακόλουθους. Αμέσως το θέμα μεταφέρθηκε στο Twitter, στο οποίο ο West είχε να αναρτήσει το οτιδήποτε από το 2020, όταν και έχασε τις Αμερικανικές προεδρικές εκλογές. Εκεί ο ράπερ τα έβαλε με τον CEO της Meta, Mark Zuckerberg, ρωτώντας τον γιατί τον έδιωξε από το Instagram ενώ ήταν φίλοι. Η ανάρτησή του συνοδεύτηκε από μια φωτογραφία που οι δύο τους κρατάνε μικρόφωνα και τραγουδάνε μαζί και αμέσως έγινε viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 875 χιλιάδες likes!

Η viral δημοσίευση του Kanye West στο Twitter:

Βέβαια, το κερασάκι στην τούρτα για την όλη υπόθεση ήρθε από τον Elon Musk, ο οποίος έσπευσε να καλωσορίσει τον ράπερ πίσω στο Twitter, γράφοντας χαρακτηριστικά:

Καλώς ήρθες στο Twitter, φίλε μου!