Η Apple ανακοίνωσε μία ολοκαίνουργια εφαρμογή για το Apple Watch Ultra  

Αυτό είναι το Oceanic+

Η Apple ανακοίνωσε μία ολοκαίνουργια εφαρμογή για το Apple Watch Ultra

Η Apple ανακοίνωσε μία ολοκαίνουργια εφαρμογή για το Apple Watch Ultra, που ονομάζεται Oceanic+ και σχεδιάστηκε από την από την Huish Outdoors. Αυτή, επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε πολλές πληροφορίες για την κατάδυση, μιας και το συγκεκριμένο έξυπνο ρολόι μπορεί να φτάσει έως τα 40 μέτρα κάτω από το νερό και να χρησιμοποιεί διάφορους αισθητήρες για τη θερμοκρασία κ.α.

Το Oceanic+ θα προειδοποιεί τους δύτες εάν κατεβαίνουν ή ανεβαίνουν πολύ γρήγορα και θα δείχνει τον εκτιμώμενο χρόνο που θα χρειαστεί για να επιστρέψουν στην επιφάνεια. Θα επιτρέπει, επίσης, να ορίσουν την κατεύθυνση της πυξίδας κατά τη διάρκεια μιας κατάδυσης. Επίσης, θα υπάρχει και ένα “planner” που θα λαμβάνει υπόψη την παλίρροια, τη θερμοκρασία, την ορατότητα και τα ρεύματα προτού ξεκινήσει κάποιος μία κατάδυση.

Μάλιστα, με το νέο watch face που θα έχει αυτή η εφαρμογή, οι χρήστες του Apple Watch Ultra θα μπορούν να βάλουν πολλά από αυτά τα χαρακτηριστικά να φαίνονται στην αρχική οθόνη του ρολογιού.

Το Oceanic+ χρησιμοποιήσει το Taptic Engine και τη μεγάλη φωτεινή οθόνη του Apple Watch Ultra για να ειδοποιεί τον δύτη για οποιαδήποτε κρίσιμη πληροφορία κατά τη διάρκεια μιας κατάδυσης. Ωστόσο, εκτός από μία περιορισμένη δωρεάν έκδοση, θα υπάρξουν και “in-app purchases”, μιας και ζητάει 10 δολάρια το μήνα ή 80 δολάρια το χρόνο.

Για περισσότερα σχετικά με το Oceanic+ πατήστε εδώ.

Ροη ειδησεων