Apple: Φημολογείται ότι θέλει να αγοράσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ετοιμάζεται να ρίξει “βόμβα“ στον κόσμο του ποδοσφαίρου ο τεχνολογικός κολοσσός;
24 Νοεμβρίου 2022 19:26
Apple: Φημολογείται ότι θέλει να αγοράσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σε ένα σενάριο που μοιάζει βγαλμένο από επεισόδιο της σειράς "Ted Lasso", κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες μια φήμη περί ενδιαφέροντος της Apple για εξαγορά της Manchester United

Το αρχικό δημοσίευμα έκανε η βρετανική ταμπλόιντ εφημερίδα Daily Star και αναπαράχθηκε στα social media και συγκεκριμένα στο Twitter μέσα από το SPORTSBible και το Manchester United Transfer News Hub. 

Οι φήμες λοιπόν λένε πως ο CEO της Apple, Tim Cook, διατίθεται να πληρώσει το ποσό των 5.8 δισ. λιρών (ή 6.7 δισ. ευρώ) για να αγοράσει τον ιστορικό σύλλογο της Premier League, καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε μια ταραχώδη περίοδο εξαιτίας της αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο. Μάλιστα το ίδιο ρεπορτάζ συμπληρώνει ότι στην Apple έχει εκπονηθεί ένα μεγάλης κλίμακας σχέδιο που περιλαμβάνει την κατασκευή υπερσύγχρονου σταδίου στο μέλλον. 

Η οικογένεια των Γκλέιζερς που είναι οι τωρινοί ιδιοκτήτες των "Κόκκινων Διαβόλων" έχουν βάλει πωλητήριο στην ομάδα και παρόλο που η εταιρία του Κουπερτίνο δεν έχει άμεσες σχέσεις με τον αθλητισμό, μια τέτοια κίνηση θα της ανοίξει νέους εμπορικούς ορίζοντες. Λέγεται ότι η αρχική τιμή του πωλητηρίου της Manchester United ξεκινά από τα 8.25 δισ. λίρες, ποσό όμως που μοιάζει μη ρεαλιστικό βάσει της τωρινής κατάστασης της αγοράς. 

Πρέπει να σημειώσουμε όμως ότι υπάρχει σκεπτικισμός γύρω από το ρεπορτάζ αυτό, διότι η Daily Star δεν αποκαλύπτει τις ανώνυμες πηγές της. Μένει να δούμε εάν το ρεπορτάζ και οι φήμες επιβεβαιωθούν.