Apple: Τα iPhone 15 θα έρθουν μάλλον με νέα εμφάνιση!

Οι διαρροές συνεχίζονται…
21 Νοεμβρίου 2022 16:46
Apple: Τα iPhone 15 θα έρθουν μάλλον με νέα εμφάνιση!

Ακόμα δεν κυκλοφόρησε καλά-καλά η iPhone 14 σειρά της Apple και έρχονται στα φώτα της δημοσιότητας "leaks" που αφορούν τα iPhone 15. Συγκεκριμένα, οι εν λόγω διαρροές αφορούν την αλλαγμένη εμφάνιση των επόμενων κινητών της εταιρίας.

Σύμφωνα με έναν leaker (ShrimpApplePro) που ειδικεύεται σε διαρροές που σχετίζονται με την Apple, τα iPhone 15 θα έρθουν με έναν εντελώς νέο σχεδιασμό. Το πλαίσιο των τηλεφώνων θα είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο, ενώ το γυάλινο πίσω μέρος θα έχει στρογγυλές άκρες. Όσον αφορά το μπροστινό μέρος, αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνει “flat” και θα φέρνει μάλλον στο iPhone 5C.

ΦΗΜΗ: Το iPhone 15 Pro θα κάνει κάτι που οι fans ζητάνε χρόνια!

Αυτό σημαίνει ότι θα είναι ίσως πιο «ομαλό» όσον αφορά το πίσω και το μπροστινό μέρος, με πιο άνετο κράτημα και χαμηλότερο βάρος. Ο εν λόγω “tipster” λέει ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς για να επιβεβαιωθούν αυτές οι φήμες, μιας και η Apple συζητάει με τους εσωτερικούς συνεργάτες της για τα iPhone 15.

Και πάλι, αυτή η πρόβλεψη δεν είναι πολύ τραβηγμένη, καθώς τα MacBook και Mac mini της Apple έχουν παρόμοια εμφάνιση, επομένως ίσως τη δούμε και στα iPhone 15.

iPhone 15 Pro: Θα έρθει με ένα χαρακτηριστικό που θα ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μοντέλα

Πατώντας εδώ, θα διαβάσετε και ένα σχετικό άρθρο που είχαμε γράψει στο παρελθόν και αφορά τα «παραδοσιακά» κουμπιά των iPhone 15.

Όλα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό για τα iPhone 15:

Σύμφωνα με δημοσίευμα του MacRumors που βασίζεται σε στοιχεία της γνωστής ερευνητικής εταιρίας TrendForce, τα iPhone 15 Pro μοντέλα θα έρθουν με αυξημένη RAM που θα ανέρχεται πλέον σε 8GB. Παράλληλα, οι αναβαθμίσεις δε θα σταματήσουν εκεί, αφού το μέσο επισημαίνει πως και η κάμερα θα είναι σημαντικά βελτιωμένη, ενώ και η θύρα φόρτισης θα αλλάξει, με την Apple να υιοθετεί το USB-C.

Το τελευταίο είναι κάτι που η εταιρία πρακτικά επιβεβαίωσε με δηλώσεις της πρόσφατα, επισημαίνοντας πως θα αναγκαστεί να ακολουθήσει τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συνεχίζοντας, οι πληροφορίες του TrendForce κάνουν λόγο ξανά για τέσσερα μοντέλα όσον αφορά το lineup των iPhone 15, δύο βασικά και δύο Pro. Όλα θα έρθουν με αναβαθμισμένους επεξεργαστές, με τα απλά μοντέλα να κάνουν τη μετάβαση στον A16 και τα Pro να φέρνουν το ολοκαίνουργιο A17 Bionic chip.

Επιστρέφοντας στα της RAM, αναφέρεται πως τα απλά iPhone 15 θα εξακολουθούν να έχουν 6GB. Αυτό σημαίνει πως η «ψαλίδα» σε σχέση με τα Pro θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη, αφού θα έχουμε και καλύτερο επεξεργαστή και περισσότερη RAM. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή τη στιγμή, όλα τα iPhone 14 (14, Plus, Pro & Pro Max) έρχονται με 6GB RAM.

Τέλος, όσον αφορά τις αναβαθμίσεις της κάμερας, η νέα φήμη επισημαίνει ότι το iPhone 15 Pro Max θα διαθέτει τηλεφακό με λειτουργία περισκοπίου, επιτρέποντας οπτικό ζουμ 10x ή ίσως και ακόμη περισσότερο. Τα τωρινά μοντέλα φτάνουν μέχρι 3x ζουμ.

Tags: