Knives Out 2: Το νέο trailer ξεφλουδίζει ένα τρελό μυστήριο με φόντο την Ελλάδα

Και ο Benoit Blanc του Daniel Craig καλείται να το λύσει!
07 Νοεμβρίου 2022 23:59
Knives Out 2: Το νέο trailer ξεφλουδίζει ένα τρελό μυστήριο με φόντο την Ελλάδα

Το Netflix κυκλοφόρησε το νέο επίσημο trailer για το Knives Out 2 ή όπως θα είναι η επίσημη ονομασία του Glass Onion: A Knives Out Mystery δίνοντας μια φρέσκια χορταστική ματιά στην whodunnit ταινία μυστηρίου που σκηνοθετεί ο υποψήφιος για Όσκαρ, Rian Johnson. 

Ο Benoit Blanc του Daniel Craig επιστρέφει για να λύσει ένα ακόμη επικό μυστήριο ή στην προκειμένη να το...ξεφλουδίσει σαν ένα κρεμμύδι -όπως κάνει αναφορά ο τίτλος της ταινίας. Ένα απίθανο καστ ηθοποιών, που ενσαρκώνουν πολύχρωμους και ζωηρούς χαρακτήρες συγκεντρώνεται σε ένα ιδιωτικό νησί με ελληνικό φόντο, αφού η ταινία γυρίστηκε εξ'ολοκλήρου στην χώρα μας και συγκεκριμένα στις Σπέτσες. 

Το απίθανο και υπέρλαμπρο cast απαρτίζουν οι εξής: Daniel Craig ως Benoit Blanc, Kathryn Hahn ως Claire Debella μια υποψήφια γερουσιαστής και κυβερνήτης, ο Dave Bautista ως ο σταρ του YouTube Duke Cody, η Janelle Monae ως Cassandra Brand, μια επιχειρηματίας στο χώρο της τεχνολογίας, η Jessica Henwick ως Peg, ο Leslie Odom Jr. ως Lionel Toussaint επιστήμονας στο πλευρό του Miles, η Kate Hudson ως την σχεδιάστρια μόδας Birdie Jay, και η Madelyn Cline ως τη φίλη του Duke ονόματι Whiskey. Θα συμμετέχουν επίσης οι Ethan Hawke και Jada Pinkett Smith αλλά σε άγνωστους μέχρι στιγμή ρόλους.

Nέες φωτογραφίες 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα των δύο επερχόμενων ταινιών του Knives Out franchise (Το Glass Onion και το Knives Out 3) σε ένα mega-deal ύψους $450 εκατομμυρίων. Τα γυρίσματα έλαβαν χώρα συγκεκριμένα στις Σπέτσες και στο Πόρτο Χέλι. Δόθηκε επίσης και μια σύντομη σύνοψη του Glass Onion: 

Στη συνέχεια της ταινίας "Στα Μαχαίρια" (2018) του Ράιαν Τζόνσον, ο ντετέκτιβ Μπενουά Μπλαν ταξιδεύει στην Ελλάδα για να εξιχνιάσει ένα μυστήριο που περιλαμβάνει ένα νέο καστ γραφικών υπόπτων.

Η νέα αφίσα του Glass Onion: A Knives Out Mystery: 

Το Glass Onion: A Knives Out Mystery (Glass Onion: Στα Μαχαίρια 2) θα κυκλοφορήσει στις 23 Δεκεμβρίου 2022 μόνο στο Netflix. 

Δείτε το νέο trailer του Knives Out 2: