Νέες πληροφορίες για το Knives Out 3 από τον Rian Johnson!

Ο δημιουργός ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει
16 Οκτωβρίου 2023 15:30
Νέες πληροφορίες για το Knives Out 3 από τον Rian Johnson!

Το Glass Onion: A Knives Out Mystery του Rian Johnson κυκλοφόρησε στο Netflix πριν από αρκετό καιρό και είναι το 2ο κεφάλαιο της τριλογίας. Ναι, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, οι ταινίες του Johnson θα είναι τρεις και μόλις ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το 3ο και τελευταίο project που θα κλείσει την ιστορία.

Ο Rian Johnson, ο οποίος είναι ο δημιουργός των Knives Out και Glass Onion έδωσε μια συνέντευξη στο The Wrap και η συζήτησε πήγε λίγο αργότερα και στο Knives Out 3 ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται η τελευταία ταινία της τριλογίας. Ο σκηνοθέτης ξεκαθάρισε ότι έχει στο μυαλό του ολόκληρη την ταινία και ξέρει πως θα μοιάζει.

Έρχεται…Προφανώς και δεν μπορούσα να δουλέψω κατά τη διάρκεια της απεργίας, και τώρα που τελείωσε, μπαίνω στα βαθιά. Έχω την υπόθεση, έχω το σκηνικό και το setting συνολικά και ξέρω πως μοιάζει η ταινία μέσα στο μυαλό μου. Τώρα απλώς θα πρέπει να γράψω την ταινία.

Έτσι, φαίνεται ότι ο δημιουργός ξέρει ακριβώς τι θα κάνει στην 3η ταινία του Knives Out και είναι θέμα χρόνου πλέον να αρχίσει να δουλεύει πάνω στο project. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή, καθώς το Knives Out 3 είναι αρκετά χρόνια μακριά μας.

Λίγα λόγια για το Glass Onion: A Knives Out Mystery

Η σύνοψη της ταινίας: Ο παγκοσμίου φήμης ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ πηγαίνει στην Ελλάδα για να ξεσκεπάσει ένα μυστήριο που αφορά έναν δισεκατομμυριούχο και την ετερόκλητη ομάδα φίλων του.

Το απίθανο και υπέρλαμπρο cast απαρτίζουν οι εξής: Daniel Craig ως Benoit Blanc, Kathryn Hahn ως Claire Debella, Dave Bautista ως ο σταρ του YouTube Duke Cody, Janelle Monae ως Cassandra Brand,  Jessica Henwick ως Peg, Leslie Odom Jr. ως Lionel Toussaint, Kate Hudson ως Birdie Jay και Madelyn Cline ως Whiskey. Συμμετέχουν επίσης οι Ethan Hawke και Jada Pinkett Smith.

Το Glass Onion: A Knives Out Mystery παίζει αποκλειστικά μέσα από τη “συχνότητα” του Netflix.