Ταινία του Netflix και σειρά της Amazon ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές των τηλεθεατών

Αυτές είναι οι Top 10 streaming επιλογές βάσει μετρήσεων της Nielsen
20 Ιανουαρίου 2023 08:47
Ταινία του Netflix και σειρά της Amazon ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές των τηλεθεατών

Και μπορεί οι ίδιες οι streaming υπηρεσίες να μας ανακοινώνουν κάποιες φορές τα δικά τους νούμερα για τις σειρές και τις ταινίες τους, υπάρχουν πάντα ανεξάρτητες εταιρίες που κάνουν μετρήσεις τηλεθέασης. 

Μια από αυτή είναι η γνωστή Nielsen που ανακοίνωσε τα νεότερα νούμερα των streaming υπηρεσιών με το Glass Onion: Στα Μαχαίρια (Glass Onion: A Knives Out Mystery) του Netflix να αναδεικνύεται κορυφαία σειρά σε λεπτά θέασης, ενώ αντίστοιχα, η σειρά "Jack Ryan" του Amazon Prime Video με τον John Krasinski, αναδείχθηκε η κορυφαία για το διάστημα 19-25 Δεκεμβρίου. 

Συγκεκριμένα το Knives Out 2 κυριάρχησε στην κορυφή με πάνω από 1.5 δισεκατομμύρια λεπτά θέασης μέσα σε μόλις μερικές μέρες από την κυκλοφορία του, ενώ στο διάστημα των μετρήσεων που εξέδωσε η Nielsen έφτασε τα 2.23 δις λεπτά θέασης. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τη σειρά αποτελεί την 5η πιο επιτυχημένη ταινία στην ιστορία του Netflix. 

Το Jack Ryan βρέθηκε πρακτικά στη Νο.2 θέση του Top 10 (19-25 Δεκ.), καθώς έκανε πρεμιέρα η 3η του σεζόν στις 21 Δεκεμβρίου και μετά από τρία χρόνια απουσίας επέστρεψε δυναμικά με το κοινό να διψάει για τον John Krasinski στο ρόλο του ομώνυμου πράκτορα της CIA. Επίσης να αναφέρουμε ότι ένα σημαντικό μέρος της 3ης σεζόν είχε γυριστεί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε διάφορα μέρη της Αθήνας και της Σαντορίνης. 

Παρακάτω θα βρείτε τα Top 10 charts για σειρές και ταινίες ξεχωριστά: 

Μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας για το Glass Onion: Στα Μαχαίρια, που επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης, πατώντας εδώ.

Η σύνοψη του Glass Onion: Ο παγκοσμίου φήμης ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ πηγαίνει στην Ελλάδα για να ξεσκεπάσει ένα μυστήριο που αφορά έναν δισεκατομμυριούχο και την ετερόκλητη ομάδα φίλων του.

Το απίθανο και υπέρλαμπρο cast απαρτίζουν οι εξής: Daniel Craig ως Benoit Blanc, Kathryn Hahn ως Claire Debella μια υποψήφια γερουσιαστής και κυβερνήτης, ο Dave Bautista ως ο σταρ του YouTube Duke Cody, η Janelle Monae ως Cassandra Brand, μια επιχειρηματίας στο χώρο της τεχνολογίας, η Jessica Henwick ως Peg, ο Leslie Odom Jr. ως Lionel Toussaint επιστήμονας στο πλευρό του Miles, η Kate Hudson ως την σχεδιάστρια μόδας Birdie Jay, και η Madelyn Cline ως τη φίλη του Duke ονόματι Whiskey. Συμμετέχουν επίσης οι Ethan Hawke και Jada Pinkett Smith.

Ενώ, όσον αφορά το Jack Ryan το cast περιλαμβάνει τους John KrasinskiWendell Pierce (ως James Greer), Michael Kelly (ως Mike November), Nina Hoss (Homeland) ως Alena Kovac και Betty Gabriel (Get Out) ως Elizabeth Wright.