Netflix: Το “ελληνικό“ Glass Onion: Στα Μαχαίρια έσπασε μεγάλο ρεκόρ στην υπηρεσία

Μια από τις πιο επιτυχημένες αγγλόφωνες ταινίες στην ιστορία του Netflix
04 Ιανουαρίου 2023 18:23
Netflix: Το “ελληνικό“ Glass Onion: Στα Μαχαίρια έσπασε μεγάλο ρεκόρ στην υπηρεσία

Το sequel του Knives Out, με τίτλο "Glass Onion: A Knives Out Mystery" αγκαλιάστηκε από τους συνδρομητές του Netflix ως μια διασκεδαστική ταινία μυστηρίου και φάνηκε στα νούμερα, που δημοσίευσε επίσημα η streaming υπηρεσία. 

Μέσα σε διάστημα 10 ημερών από την κυκλοφορία του το "Glass Onion" με τον Daniel Craig σε σκηνοθεσία Rian Johnson κατάφερε να μπει στο Top 10 των πιο επιτυχημένων αγγλόφωνων ταινιών στην ιστορία του, όντας στην κορυφή των trending δεκάδων χωρών. Συγκεκριμένα στην πρώτη του εβδομάδα απέσπασε πάνω από 127.25 εκατομμύρια ώρες προβολών και συνολικά έχει ξεπεράσει τις 209.4 εκατομμύρια ώρες προβολών

Έτσι το Knives Out 2 κατάφερε να γίνει η 3η πιο επιτυχημένη σε προβολές αγγλόφωνη ταινία όλων των εποχών, για το διάστημα των πρώτων 10 ημερών από την πρεμιέρα του. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται πίσω από τα Red Notice και Don't Look Up στις προβολές για το ίδιο χρονικό διάστημα. 

Γενικά η νέα περιπέτεια του Benoit Blanc βρίσκεται στο Top 10 πλέον των πιο επιτυχημένων αγγλόφωνων ταινιών του Netflix και έχει ακόμη αρκετό χρόνο για να σκαρφαλώσει ψηλότερα. 

Μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας για το Glass Onion, που επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης, πατώντας εδώ.

Η σύνοψη της ταινίας:

Ο παγκοσμίου φήμης ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ πηγαίνει στην Ελλάδα για να ξεσκεπάσει ένα μυστήριο που αφορά έναν δισεκατομμυριούχο και την ετερόκλητη ομάδα φίλων του.

Το απίθανο και υπέρλαμπρο cast απαρτίζουν οι εξής: Daniel Craig ως Benoit Blanc, Kathryn Hahn ως Claire Debella μια υποψήφια γερουσιαστής και κυβερνήτης, ο Dave Bautista ως ο σταρ του YouTube Duke Cody, η Janelle Monae ως Cassandra Brand, μια επιχειρηματίας στο χώρο της τεχνολογίας, η Jessica Henwick ως Peg, ο Leslie Odom Jr. ως Lionel Toussaint επιστήμονας στο πλευρό του Miles, η Kate Hudson ως την σχεδιάστρια μόδας Birdie Jay, και η Madelyn Cline ως τη φίλη του Duke ονόματι Whiskey. Συμμετέχουν επίσης οι Ethan Hawke και Jada Pinkett Smith.

Knives Out 2: Έτσι γυρίστηκε η πρώτη σκηνή του “Glass Onion“ στις Σπέτσες (ΒΙΝΤΕΟ)

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα του franchise για το ποσό των $450 εκατομμύριων, δίνοντας το ΟΚ σε δύο συνολικά ταινίες "Στα Μαχαίρια" και έτσι εκτός του "Glass Onion" αναμένεται κάποια στιγμή το Knives Out 3.

Το Glass Onion: A Knives Out Mystery παίζει αποκλειστικά στο Netflix.