Glass Onion: Το cast αναπολεί τα γυρίσματα και την Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέρασαν καταπληκτικά και αυτό βγαίνει προς τα έξω
03 Ιανουαρίου 2023 11:05
Glass Onion: Το cast αναπολεί τα γυρίσματα και την Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Glass Onion: A Knives Out Mystery παίζει από τον περασμένο Δεκέμβριο στο Netflix και σημειώνει μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως, μιας και βρίσκεται στα trendings της υπηρεσίας από την πρώτη του μέρα. Το εμβληματικό cast του φιλμ του Rian Johnson φαίνεται πως πέρασε ευχάριστες στιγμές στην Ελλάδα και αναπολεί τα παλιά μέσα από ένα ολοκαίνουργιο βίντεο.

Πιο συγκεκριμένα, το YouTube κανάλι “Still Watching Netflix” ανέβασε ένα νέο βίντεο, στο οποίο βλέπουμε τον δημιουργό μαζί με τους πρωταγωνιστές να θυμούνται όλα αυτά που πέρασαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Επιπροσθέτως, οι ηθοποιοί απαντούν σε μερικές ερωτήσεις των fans.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας για το Glass Onion πατώντας εδώ.

Η σύνοψη της ταινίας:

Ο παγκοσμίου φήμης ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ πηγαίνει στην Ελλάδα για να ξεσκεπάσει ένα μυστήριο που αφορά έναν δισεκατομμυριούχο και την ετερόκλητη ομάδα φίλων του.

Το απίθανο και υπέρλαμπρο cast απαρτίζουν οι εξής: Daniel Craig ως Benoit Blanc, Kathryn Hahn ως Claire Debella μια υποψήφια γερουσιαστής και κυβερνήτης, ο Dave Bautista ως ο σταρ του YouTube Duke Cody, η Janelle Monae ως Cassandra Brand, μια επιχειρηματίας στο χώρο της τεχνολογίας, η Jessica Henwick ως Peg, ο Leslie Odom Jr. ως Lionel Toussaint επιστήμονας στο πλευρό του Miles, η Kate Hudson ως την σχεδιάστρια μόδας Birdie Jay, και η Madelyn Cline ως τη φίλη του Duke ονόματι Whiskey. Συμμετέχουν επίσης οι Ethan Hawke και Jada Pinkett Smith.

Knives Out 2: Έτσι γυρίστηκε η πρώτη σκηνή του “Glass Onion“ στις Σπέτσες (ΒΙΝΤΕΟ)

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα του franchise και εκτός από το Glass Onion που είδατε ήδη, θα πρέπει να περιμένετε ακόμη μία ταινία. Το mega-deal ήταν ύψους 450 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το Glass Onion: A Knives Out Mystery παίζει αποκλειστικά μέσα από τη “συχνότητα” του Netflix.