Knives Out 3: Μαθαίνουμε επιτέλους νέα του, ύστερα από μήνες “σιγής ιχθύος“

Πότε θα επιστρέψει ο Benoit Blanc μετά το μυστήριο που έλυσε στην Ελλάδα;
26 Ιανουαρίου 2024 14:47
Knives Out 3: Μαθαίνουμε επιτέλους νέα του, ύστερα από μήνες “σιγής ιχθύος“

Ο Benoit Blanc του Daniel Craig έλυσε ένα ακόμη θανατηφόρο έγκλημα σε ένα πανέμορφο ελληνικό νησί στην ταινία "Glass Onion: A Knives Out Mystery" του 2022 που κυκλοφόρησε μέσα από το Netflix. 

Γνωρίζαμε όμως από πριν ότι θα υπάρξει το Knives Out 3 και πως θα επιστρέψει ο Daniel Craig στο ρόλο του ντετέκτιβ, όποτε αυτό θα είναι έτοιμο. Άλλωστε το Netflix είχε τινάξει την μπάνκα αποκτώντας τα δύο sequels του Knives Out με κόστος $469 εκατομμυρίων. Τόσο καιρό, ωστόσο, επικρατεί μια σιγή ιχθύος από την παραγωγή και τον σκηνοθέτη και δημιουργό των απολαυστικών whodunnit ταινιών, Rian Johnson.

H τελευταία ενημέρωση που είχαμε ήταν τον Οκτώβριο του 2023 όπου ο Johnson είχε αναφέρει ότι ξεκίνησε να γράφει και πάλι το σενάριο του Knives Out 3, λίγο μετά τη λήξη της απεργίας των σεναριογράφων του Χόλιγουντ. 

Ένα νέο ρεπορτάζ του Deadline ρίχνει φως στην υπόθεση του ατιτλοφόρητου ακόμα Knives Out 3 και αποκαλύπτει ότι τα γυρίσματά του θα ξεκινήσουν αργότερα εντός του 2024, φυσικά με τον Craig στον ρόλο του Benoit Blanc. 

Επομένως, ενδέχεται το Knives Out 3 να κυκλοφορήσει και εντός του 2025 στο Netflix αν όλα πάνε καλά, όμως μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για το project.