Spirited: Η απόλυτη χριστουγεννιάτικη ταινία με Ryan Reynolds και Will Ferrell έχει νέο trailer!

Η Apple ετοιμάζει μια μοντέρνα Χριστουγεννιάτικη Ιστορία για όλους
02 Νοεμβρίου 2022 17:11
Spirited: Η απόλυτη χριστουγεννιάτικη ταινία με Ryan Reynolds και Will Ferrell έχει νέο trailer!

Η Apple κυκλοφόρησε το νέο επίσημο trailer για το "Spirited" την απόλυτη χριστουγεννιάτικη ταινία των ερχόμενων εορτών, όπου πρωταγωνιστεί το άκρως απολαυστικό δίδυμο των Ryan Reynolds και Will Ferrell. Μόνο που το Apple TV+ βάζει από τώρα τα γιορτινά του καθώς το Spirited θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη εβδομάδα στις αίθουσες και από τις 18 Νοεμβρίου στην streaming υπηρεσία της Apple. 

Στο Spirited ο Reynolds υποδύεται μια νεαρή και πιο αστεία βερσιόν του κατεργάρη Εμπενίζερ Σκρουτζ, τον οποίο ονομάζει Clint Briggs, ενώ ο Ferrell υποδύεται το Φάντασμα των Χριστουγέννων. Μόνο που στην προκειμένη ο "νέος Σκρουτζ" της υπόθεσης φέρνει τούμπα την κλασική ιστορία και εξετάζει αυτός το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Φαντάσματος των Χριστουγέννων. 

Έτσι για πρώτη φορά η "Χριστουγεννιάτικη Ιστορία" εξιστορείται ανάποδα και από μια άλλη οπτική, αυτή των φαντασμάτων σε μια φαντασμαγορική κωμωδία μιούζικαλ για όλη την οικογένεια. Λέγεται επίσης ότι ο Reynolds έλαβε αμοιβή ύψους $20 εκατομμυρίων για την παραγωγή της Apple. 

Το Spirited είναι σε σκηνοθεσία του Sean Anders και σενάριο John Morris που είχαν δουλέψει στο παρελθόν ξανά με τον Ferrell στο "Daddy’s Home". Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Octavia Spencer, Sunita Mani, Aimee Carrero, Patrick Page, Joe Tippett, Marlow Barkley και Jen Tullock.

Το Spirited θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 11 Νοεμβρίου και παγκοσμίως θα διατεθεί στις 18 Νοεμβρίου μέσω του Apple TV+

Δείτε παρακάτω το νέο trailer του Spirited.