Deadpool & Wolverine: Ένας παλιός X-Men έριξε άκυρο στην Marvel για την επιστροφή του

O ηθοποιός μίλησε εκτενώς για τους λόγους που δε θα επιστρέψει στο Deadpool 3
07 Μαρτίου 2024 19:56
Deadpool & Wolverine: Ένας παλιός X-Men έριξε άκυρο στην Marvel για την επιστροφή του

Αν και έχουν υπάρξει τόσες φήμες για τα cameos και τις εκπλήξεις που θα έχει το Deadpool 3 ή όπως το γνωρίζουμε πλέον ως "Deadpool & Wolverine", μάθαμε πώς ένας παλιός μεταλλαγμένος των X-Men δε θα επιστρέψει. Ο λόγος για τον Vinnie Jones, ο οποίος είχε υποδυθεί τον Juggernaut στην ταινία X-Men: The Last Stand και μίλησε εκτενώς στην κάμερα του Yahoo! Movies UK για τον λόγο που έριξε άκυρο στη Marvel Studios σχετικά με την επιστροφή στον ρόλο αυτόν. 

O γνωστός Βρετανός ηθοποιός, ο οποίος έγινε γνωστός για τους ρόλους του στις ταινίες του Guy Ritchie, όπως "Lock Stock and Two Smoking Barrels' αλλά και "Snatch", επιστρέφει στην τηλεοπτική σειρά-remake της ταινίας "The Gentlemen", η οποία προβάλλεται ήδη στο Netflix. Η συζήτηση έφτασε και στο ρόλο του στη Marvel εκεί όπου αναφέρθηκε εκτενώς στους προσωπικούς του λόγους που δεν θα υποδυθεί τον Juggernaut για ακόμη μια φορά εντός του MCU. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: 

"Όσο αστείο κι αν ακούγεται μου ζήτησαν να κάνω το Deadpool, το καινούργιο που βγαίνει τώρα και μίλησα με τον σκηνοθέτη και του είπα απλά ότι είναι τόσο κουραστική η διαδικασία να φοράω αυτή τη στολή, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Έχει μια επίπτωση στην ψυχική σου υγεία γιατί όσο την φοράς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο για όλη την υπόλοιπη μέρα και πρέπει να πίνεις μέχρι και νερό με καλαμάκι. Οπότε δεν μπορέσαμε να έρθουμε σε συμφωνία για το Deadpool & Wolverine. 

Ωστόσο ο Deadpool παραμένει η αγαπημένη μου ταινία όλων των εποχών πάνω κάτω. Ήθελα πολύ να συμμετέχω αλλά δεν είχαν το budget για να με βάλουν ξανά τη στολή."

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξής του: 

Ο Shawn Levy των Free GuyThe Adam Project και Stranger Things ανέλαβε τη σκηνοθεσία της ταινίας, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells.

Μέσα από το trailer επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή των περισσότερων ηθοποιών που ακούγονταν όλον αυτόν τον καιρό. Ο Matthew Macfadyen της σειράς Succession θα παίζει τον Paradox και η Emma Corrin της σειράς The Crown την Cassandra Nova, ενώ σύσσωμο το cast των φίλων του Wade Wilson από τις προηγούμενες δύο ταινίες δηλώνει παρών όπως οι: Morena Baccarin, Stefan Kapicic (Colossus), Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead, Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, ο Rob Delaney ως Peter.

Ακούγεται έντονα η συμμετοχή της Jennifer Garner ως Elektra αλλά και της Taylor Swift που θα υποδυθεί την Dazzler από τους X-Men, με τον Karan Soni να μιλάει για πάρα πολλές εκπλήξεις και cameos στο Deadpool 3. 

Το "Deadpool & Wolverine" θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στι 25 Ιουλίου του 2024.