Ο νέος "Nosferatu" δια χειρός Robert Eggers θα είναι ο Bill Skarsgard

Ωστόσο χωρίς την Anya Taylor-Joy αλλά με την Lily-Rose Depp στο πλευρό του
01 Οκτωβρίου 2022 09:44
Ο νέος "Nosferatu" δια χειρός Robert Eggers θα είναι ο Bill Skarsgard

Το πολυαναμενόμενο remake του Nosferatu από τον Robert Eggers παίρνει πλέον κανονικά σάρκα και οστά, καθώς ο Bill Skarsgard θα υποδυθεί το ομώνυμο εμβληματικό βαμπίρ του σινεμά. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Variety, ο σκηνοθέτης των "The Lighthouse" και "The Northman" συνεχίζει την συνεργασία του με την εταιρία παραγωγής Focus Features, καθώς θα γράψει το σενάριο, θα σκηνοθετήσει και θα είναι παραγωγός στον νέο "Νοσφεράτου" της μεγάλης οθόνης. 

Ωστόσο, αντίθετα στα αρχικά δημοσιεύματα η Anya Taylor-Joy δε θα συμμετάσχει και τη θέση της πλάι στον Skarsgard αναμένεται να λάβει η Lily-Rose Depp

Σύμφωνα με την πλοκή του remake του Nosferatu, η νέα εκδοχή θα ακολουθεί τη gothic ιστορία εμμονής μεταξύ μιας στοιχειωμένης νεαρής γυναίκας (Depp) στη Γερμανία του 19ου αιώνα και του αρχαίου βαμπίρ της Τρανσυλβανίας (Skarsgard) που την καταδιώκει, φέρνοντας μαζί του ανείπωτη φρίκη.

Bill Skarsgard, Lily-Rose Depp και Robert Eggers

Από το 2017 ο Eggers θέλει να αναβιώσει τον Nosferatu στη μεγάλη οθόνη, με τον Harry Styles να ήταν κάποια στιγμή ο επικρατέστερος για να παίξει το γνωστό βαμπίρ. 

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι δύο ακόμη remake της κλασικής ταινίας τρόμου του 1922 βγήκαν στις αίθουσες, η πρώτη ήταν δια χειρός Werner Herzog το 1979 με τίτλο Nosferatu the Vampyre και η άλλη το 2000, με το "Shadow of the Vampire" (Στη Σκιά του Βρικόλακα) με πρωταγωνιστές τους John Malkovich και τον William Dafoe στο ρόλο του Νοσφεράτου.