Η νέα ματιά στο Nosferatu δείχνει πόσο σκοτεινό θα είναι το remake του Robert Eggers

Έρχεται στις αίθουσες τα Χριστούγεννα του 2024
04 Δεκεμβρίου 2023 17:58
Η νέα ματιά στο Nosferatu δείχνει πόσο σκοτεινό θα είναι το remake του Robert Eggers

Το Nosferatu είναι χωρίς αμφιβολία από τις πιο αναμενόμενες ταινίες τρόμου του 2024 και μόλις ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας η πρώτη εικόνα από τον κεντρικό πρωταγωνιστή της ταινίας.

Πιο συγκεκριμένα, το Total Film έχει το αποκλειστικό και δημοσίευσε την πρώτη ματιά στον Thomas Hutter, τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί ο Nicholas Hoult σε αυτό το remake που έχει αναλάβει ο Robert Eggers, σκηνοθέτης των "The Witch", "The Lighthouse" και "The Northman".

Η νέα εικόνα μάς δείχνει για ακόμη μια φορά πόσο μαύρο και σκοτεινό θα είναι το νέο Nosferatu με τον χαρακτήρα του Hoult να κοιτάζει τα χέρια του μιας σκοτεινής φιγούρας που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Count Orlok.

Δείτε την εικόνα παρακάτω:

Η νέα εκδοχή του κλασικού κινηματογραφικού έργου περιγράφεται ως μια "γοτθική ιστορία εμμονής μεταξύ μιας στοιχειωμένης νεαρής γυναίκας και του τρομακτικού βαμπίρ που την έχει ξετρελάνει, προκαλώντας ανείπωτη φρίκη στο πέρασμά του".

Στο νέο Nosferatu παίζουν οι Willem Dafoe, Bill Skarsgard, Nicholas Hoult, Emma Corrin και Lily-Rose Depp, καθώς και οι Aaron Taylor-Johnson, Simon McBurney και Ralph Ineson. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και ένα νέο στιγμιότυπο από την ταινία τρόμου, με τον χαρακτήρα του Hoult σε πρώτο πλάνο, αλλά και τον Νοσφεράτου να φαίνεται θολωμένος ωστόσο.

Η ταινία θα παραμείνει πιστή στη βασική υπόθεση του Nosferatu με επίκεντρο τον αρχαίο βρικόλακα της Τρανσυλβανίας, ο οποίος αποκτά εμμονή με μία νεαρή γυναίκα, καταδιώκοντάς την. Όπως και το πρωτότυπο, η ταινία θα διαδραματίζεται στη Γερμανία του 19ου αιώνα. Τον βασικό ρόλο του βρικόλακα έχει αναλάβει ο Skarsgard.

Μάθαμε πότε θα βγει ο νέος “Nosferatu“ στις αίθουσες από τον σκηνοθέτη του The Lighthouse

Από το 2017 ο Eggers θέλει να αναβιώσει τον Nosferatu στη μεγάλη οθόνη, με τον Harry Styles να ήταν κάποια στιγμή ο επικρατέστερος για να παίξει το γνωστό βαμπίρ. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι δύο ακόμη remake της κλασικής ταινίας τρόμου του 1922 βγήκαν στις αίθουσες, η πρώτη ήταν δια χειρός Werner Herzog το 1979 με τίτλο Nosferatu the Vampyre και η άλλη το 2000, με το "Shadow of the Vampire" (Στη Σκιά του Βρικόλακα) με πρωταγωνιστές τους John Malkovich και τον William Dafoe στο ρόλο του Νοσφεράτου.

Το Nosferatu θα παίξει στους κινηματογράφους στις 25 Δεκεμβρίου του 2024.