Αποκαλύφθηκαν πολλές πληροφορίες για το Godzilla vs Kong 2

Όπως λίγα πράγματα για την πλοκή
26 Αυγούστου 2022 15:21
Αποκαλύφθηκαν πολλές πληροφορίες για το Godzilla vs Kong 2

Τα γυρίσματα του 2ου κεφαλαίου του Godzilla vs Kong έχουν ήδη ξεκινήσει στην Αυστραλία και τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές νέες πληροφορίες για την ταινία. Συγκεκριμένα, η Legendary Pictures αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες για την πλοκή, αλλά και μερικές άλλες πληροφορίες για το project.

Σύμφωνα με την Legendary, η επερχόμενη ταινία θα εξετάσει περαιτέρω τις ιστορίες των δύο τεράτων και την προέλευσή τους, καθώς και γιατί προστατεύουν την ανθρωπότητα και τη Γη από άλλα τέρατα και από τους ίδιους τους ανθρώπους. Αυτό ίσως και να υποδηλώνει ότι και ο Godzilla, αλλά και ο Kong θα έχουν περισσότερο “screentime” σε αυτό το φιλμ.

Όσον αφορά το επιτελείο και το cast, o Adam Wingard έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία και πάλι, ενώ πρωταγωνιστούν οι Brian Tyree Henry, Rebecca Hall, Kaylee Hottle returning, Dan Stevens, Fala Chen, Alex Ferns και Rachel House. Οι Terry Rossio, Jeremy Slater και Simon Barrett έγραψαν το σενάριο.

Η παραγωγή της ταινίας αναμένεται να αποφέρει στην περιοχή $58,6 εκατομμύρια δολάρια, καθώς και να ανοίξει 505 θέσεις εργασίας. Η πλοκή φυσικά και δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως θα συνεχίσει τα γεγονότα του προηγούμενου κεφαλαίου.

Προς το παρόν, το Godzilla Vs. Kong 2 έχει δρομολογηθεί για να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2024.