Godzilla vs Kong 2: Μάθαμε πότε βγαίνει στις αίθουσες με ένα πρώτο teaser (ΒΙΝΤΕΟ)

Το sequel θα έρθει πλέον με διαφορετικό τίτλο
19 Απριλίου 2023 20:07
Godzilla vs Kong 2: Μάθαμε πότε βγαίνει στις αίθουσες με ένα πρώτο teaser (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά την πρώτη τιτανομαχία μεταξύ Godzilla και King Kong στην ταινία "Godzilla vs Kong" του 2021 που αποτέλεσε επιτυχία παρά τους περιορισμούς της πανδημίας εκείνο τον καιρό, ήρθε η ώρα της επίσημης αποκάλυψης του sequel

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της ταινίας στο Twitter έγινε γνωστό με ένα πρώτο teaser trailer τόσο ο επίσημος τίτλος του Godzilla vs Kong 2 όσο και η ημερομηνία πρεμιέρας του στους κινηματογράφους, η οποία ορίστηκε για τις 15 Μαρτίου του 2024. 

Γνωρίστε, λοιπόν, το "Godzilla x Kong: The New Empire", τίτλος ο οποίος ίσως και να αποτελεί ένδειξη ότι δε θα έχουμε ρεβάνς της τιτανομαχίας των Kaiju αλλά μια...συνεργασία μεταξύ τους. Όπως και να έχει η πλοκή της συνέχειας του MonsterVerse παραμένει κάτω από πέπλου μυστηρίου προς το παρόν. Το teaser που δημοσίευσε η Legendary δείχνει τον Kong να κάθεται στο θρόνο του γύρω από δεκάδες σκελετούς kaiju στην Κοίλη Γη, εκεί όπου κατέληξε δηλαδή το φινάλε της πρώτης ταινίας. 

Δείτε το teaser trailer του Godzilla vs Kong 2: 

Για τη σκηνοθεσία του Godzilla x Kong: The New Empire επιστρέφει ο Adam Wingard που είχε αναλάβει την πρώτη ταινία, σε σενάριο του Simon Barrett. Αυτή τη φορά στο cast συναντάμε τους Rebecca Hall και Brian Tyree Henry, που θα είναι οι δύο επιστροφές προσώπων από το Godzilla vs. Kong, ενώ στις νέες προσθήκες είναι οι Dan Stevens (Legion), Fala Chen, και Rachel House.

Να αναφέρουμε επίσης ότι το MonsterVerse αναμένεται να επεκταθεί περαιτέρω στον κόσμο των streaming υπηρεσιών, διότι βρίσκεται στα σκαριά η σειρά Godzilla and the Titans για λογαριασμό του Apple TV+. Για την ιστορία το Godzilla vs Kong είχε καταφέρει εν μέσω πανδημίας να φέρει πάνω από $470 εκατομμύρια δολάρια στα ταμεία του, την ώρα που παιζόταν παράλληλα στο HBO Max όπου αυτό ήταν διαθέσιμο. 

Το Godzilla x Kong: The New Empire βγει στις αίθουσες στις 15 Μαρτίου του 2024.