Το Monarch: Legacy of the Monsters είναι η νέα μεγάλη σειρά της Apple στο σύμπαν του Godzilla (ΦΩΤΟ)

Θα αποτελείται από δέκα επεισόδια
17 Αυγούστου 2023 20:34
Το Monarch: Legacy of the Monsters είναι η νέα μεγάλη σειρά της Apple στο σύμπαν του Godzilla (ΦΩΤΟ)

Η Apple ετοιμάζει εδώ και καιρό μία τηλεοπτική σειρά για το Apple TV+ που θα λειτουργεί ως spin-off στο σύμπαν του Godzilla. Η σειρά είναι πλέον κοντά στην πρεμιέρα της και έχουμε τις πρώτες εικόνες με τους κεντρικούς πρωταγωνιστές, ενώ μάθαμε ότι θα ονομάζεται Monarch: Legacy of the Monsters.

Το Legacy of the Monsters θέλει να σας διηγηθεί την ιστορία μιας οικογένειας που έχει μια μεγάλη ιστορία όσον αφορά το τεράστιο τέρας και ανακαλύπτει πως σχετίζεται με τη μυστική οργάνωση Monarch. Οι Kurt και Waytt Russell υποδύονται τον ίδιο χαρακτήρα σε διαφορετική ηλικία, έναν αξιωματικό ονόματι Lee Shaw. Η σειρά εξερευνά τρεις γενιές που σχετίζονται κάπως με τα τεράστια τέρατα.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες παρακάτω:

Η επίσημη πλοκή αναφέρει:

Μετά την τεράστια μάχη μεταξύ Godzilla και Titans που ισοπέδωσε το San Francisco, το Monarch: Legacy of Monsters ακολουθεί δύο αδέρφια που βαδίζουν στα βήματα του πατέρα τους για να ανακαλύψουν τη σύνδεση μεταξύ της οικογένειάς τους με τη μυστική οργάνωση Monarch. Το δραματικό έπος – που εκτείνεται σε τρεις γενιές – αποκαλύπτει θαμμένα μυστικά και τους τρόπους με τους οποίους τα επικά γεγονότα που συντρίβουν τη γη μπορούν να αντηχούν στη ζωή μας».

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Matt Fraction και Chris Black, οι οποίοι θα βρίσκονται και στην παραγωγή μαζί με τον Matt Shakman, ο οποίος θα καθίσει και στη σκηνοθετική καρέκλα για δύο από τα δέκα συνολικά επεισόδια.

Παίζουν επίσης οι Anna Sawai, Kiersey Clemons, Ren Watabe, Mari Yamamoto, Anders Holm, Joe Tippett και Elisa Lasowski.

Το Monarch: Legacy of the Monsters δεν έχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας.