Godzilla x Kong: The New Empire – Ο απόλυτος χαμός κυριαρχεί στο τελικό trailer των θρυλικών τεράτων!

Μέσα στον μήνα η πρεμιέρα!
13 Μαρτίου 2024 19:19
Godzilla x Kong: The New Empire – Ο απόλυτος χαμός κυριαρχεί στο τελικό trailer των θρυλικών τεράτων!

Η Warner Bros. Pictures κυκλοφόρησε το τελικό trailer για το Godzilla x Kong: The New Empire, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στα τέλη του Μαρτίου.

Μετά την προηγούμενη συνάντησή τους, ο Godzilla επέστρεψε στις περιπλανήσεις του, ενώ ο Kong ανέλαβε το ρόλο του ως βασιλιάς της “Κούφιας Γης”. Ωστόσο, η ειρήνη δεν κράτησε για πολύ, καθώς τώρα αντιμετωπίζουν μια νέα κολοσσιαία ανεξερεύνητη απειλή, που ήταν κρυμμένη στον κόσμο μας.

Ετοιμαστείτε για μία επική μάχη με τα θρυλικά αυτά τέρατα με τον Godzilla και τον Kong να έρχονται αντιμέτωποι για την εξουσία. Ωστόσο, όπως αναφέρει και η Warner, θα πρέπει να παλέψουν μαζί ή αλλιώς θα έχουν να κάνουν με τον αφανισμό.

Στη νέα ταινία του Godzilla και του Kong πρωταγωνιστούν οι Rebecca Hall (“Godzilla vs. Kong,” “The Night House”), Brian Tyree Henry (“Godzilla vs. Kong,” “Bullet Train”), Dan Stevens (“Gaslit,” “Legion,” “Beauty and the Beast”), Kaylee Hottle (“Godzilla vs. Kong”), Alex Ferns (“The Batman,” “Wrath of Man,” “Chernobyl”) και Fala Chen (“Irma Vep,” “Shang Chi and the Legend of the Ten Rings”). Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Adam Wingard σε ένα σενάριο που έγραψαν οι Terry Rossio, Simon Barrett και Jeremy Slater.

Ακολουθεί η περίληψη της ταινίας:

Η επική μάχη συνεχίζεται! Το κινηματογραφικό Monsterverse της Legendary Pictures βαδίζει στα ίχνη της εκρηκτικής αναμέτρησης του “Γκοτζίλα vs.Κονγκ” με μία νέα περιπέτεια που φέρνει τον παντοδύναμο Κονγκ και τον τρομαχτικό Γκοτζίλα αντιμέτωπους με μία κολοσσιαία, ανεξερεύνητη απειλή κρυμμένη μέσα στον κόσμο μας, που βάζει σε κίνδυνο την ύπαρξη τους και τη δική μας. Η νέα ταινία εξερευνά την προέλευση και την ιστορία αυτών των Τιτάνων, καθώς και τα μυστήρια της Νήσου του Κρανίου και πέραν αυτής, ενώ αποκαλύπτει τη μυθική μάχη που σφυρηλάτησε αυτά τα εκπληκτικά όντα και τα έφερε κοντά στην ανθρωπότητα για πάντα.

Το Godzilla x Kong: The New Empire θα παίξει στους κινηματογράφους στις 29 Μαρτίου, ενώ στη χώρα μας θα το δείτε μια μέρα πριν. Παρακολουθήστε το τελικό trailer παρακάτω.