Godzilla x Kong : The New Empire - Ατελείωτο ξύλο μεταξύ τεράτων στο πρώτο trailer!

Η ομάδα αντιμέτωπη με μια νέα απειλή
04 Δεκεμβρίου 2023 11:06
Godzilla x Kong : The New Empire - Ατελείωτο ξύλο μεταξύ τεράτων στο πρώτο trailer!

Το επίσημο trailer για το πολυαναμενόμενο Godzilla x Kong: The New Empire δόθηκε επιτέλους στα φώτα της δημοσιότητας, προκαλώντας ενθουσιασμό στους fans του Monsterverse και όχι μόνο.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, μετά το Godzilla vs. Kong του 2021, όπου οι δύο εμβληματικοί τιτάνες ενώθηκαν ενάντια στον Mechagodzilla, το trailer της νέας ταινίας μας προϊδεάζει για περαιτέρω εξελίξεις. Ειδικότερα, μετά την προηγούμενη συνάντησή τους, ο Godzilla επέστρεψε στις περιπλανήσεις του, ενώ ο Kong ανέλαβε το ρόλο του ως βασιλιάς της “Κούφιας Γης”. Ωστόσο, η ειρήνη δεν κράτησε για πολύ, καθώς τώρα αντιμετωπίζουν μια νέα κολοσσιαία ανεξερεύνητη απειλή, που ήταν κρυμμένη στον κόσμο μας.

Το trailer αποκαλύπτει σημαντικές αλλαγές τόσο για τον Godzilla όσο και για τον Kong. Αναλυτικότερα, ο Godzilla εμφανίζεται με ένα power-up, με τα λέπια του και την ατομική του αναπνοή να έχουν πλέον ένα έντονο ροζ χρώμα αντί για το συνηθισμένο μπλε. Ο Κονγκ, από την άλλη πλευρά, εμφανίζεται να φορά ένα ειδικό γάντι, κάτι που αφήνει να εννοηθεί ότι και αυτός θα είναι δυνατότερος από ποτέ στην επερχόμενη μάχη ενάντια στο νέο μυστηριώδη και απειλητικό πιθηκοειδή αντίπαλο.

Ο Adam Wingard, ο οποίος σκηνοθέτησε και το Godzilla vs. Kong, επιστρέφει στην καρέκλα του σκηνοθέτη για το sequel. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Rebecca Hall, Brian Tyree Henry και Kaylee Hottle, ενώ το καστ θα εμπλουτίσει και ο Dan Stevens.

Το Godzilla x Kong: The New Empire αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2024. Ακολουθεί το εν λόγω trailer.