Το My Best Friend’s Exorcism μάς πηγαίνει στα ‘80s σε μία φρικιαστική τελετή (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νέα horror ταινία της Amazon
26 Αυγούστου 2022 14:13
Το My Best Friend’s Exorcism μάς πηγαίνει στα ‘80s σε μία φρικιαστική τελετή (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Amazon έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer από την ταινία My Best Friend’s Exorcism, η οποία θα παίξει τον Σεπτέμβριο στο Prime Video. Πρόκειται για ένα φιλμ βασισμένο στη 2η νουβέλα του Grady Hendrix που περιγράφεται ως «όταν το Beaches συνάντησε τον Εξορκιστή».

Η ταινία διαδραματίζεται στα τέλη της δεκαετίας του ’80  και θέλει να σας διηγηθεί μία συγκινητική ιστορία φιλίας γυμνασίου, αλλά και μιας δαιμονικής τελετής. Η Elsie Fisher (Texas Chainsaw Massacre, Eighth Grade) και η Amiah Miller πρωταγωνιστούν στην ταινία, σε σκηνοθεσία Damon Thomas (Penny Dreadful). Πρωταγωνιστούν επίσης οι Cathy Ang και Rachel Ogechi Kanu.

Η σύνοψη της ταινίας έχεις ως εξής:

Το έτος είναι 1988. Οι δευτεροετής φοιτήτριες του γυμνασίου Abby και Gretchen είναι οι καλύτερες φίλες από την τέταρτη δημοτικού. Αλλά αφού μια βραδιά πάει πολύ στραβά, η Gretchen αρχίζει να συμπεριφέρεται… διαφορετικά. Είναι κυκλοθυμική. Είναι ευερέθιστη. Και παράξενα περιστατικά συμβαίνουν όποτε είναι κοντά.

Η έρευνα της Abby την οδηγεί σε μερικές εκπληκτικές ανακαλύψεις – και μέχρι να φτάσει η ιστορία τους στο τρομακτικό της τέλος, η μοίρα της Abby και της Gretchen θα καθοριστεί από ένα μόνο ερώτημα: Είναι η φιλία τους αρκετά ισχυρή για να νικήσει τον διάβολο;

Το My Best Friend’s Exorcism θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου στο Prime Video. Παρακολουθήστε το trailer παρακάτω.