Three Thousand Years of Longing: Tilda Swinton και Idris Elba σε μία θεότρελη ταινία (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ταινία του George Miller θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική σύντομα
13 Αυγούστου 2022 17:36
Three Thousand Years of Longing: Tilda Swinton και Idris Elba σε μία θεότρελη ταινία (ΒΙΝΤΕΟ)

Η MGM έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο clip από την επερχόμενη ταινία "Three Thousand Years of Longing", η οποία θα κάνει πρεμιέρα πολύ σύντομα και έρχεται σε σενάριο και σκηνοθεσία του George Miller (Mad Max: Fury Road).

Σε αυτή πρωταγωνιστεί η Tilda Swinton (Memoria, French Dispatch) στο ρόλο μιας καταθλιπτικής ακαδημαϊκού που συναντά ένα τζίνι, το οποίο υποδύεται ο Idris Elba (The Suicide Squad, Luther).

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει:

Η Dr Alithea Binnie (Tilda Swinton) είναι μια ακαδημαϊκός, ικανοποιημένη από τη ζωή και ένα πλάσμα της λογικής. Όσο βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και παρακολουθεί ένα συνέδριο, τυχαίνει να συναντήσει έναν Τζιν (Idris Elba) που της προσφέρει τρεις ευχές με αντάλλαγμα για την ελευθερία του. Αυτό παρουσιάζει δύο προβλήματα.

Πρώτον, αμφιβάλλει ότι είναι αληθινός και δεύτερον, επειδή είναι μελετητής της ιστορίας και της μυθολογίας, γνωρίζει όλες τις προειδοποιητικές ιστορίες για τις επιθυμίες που πήγαν στραβά. Ο Τζιν υποστηρίζει την υπόθεσή του λέγοντάς της φανταστικές ιστορίες του παρελθόντος του. Τελικά, ξεγελιέται και κάνει μια ευχή που τους εκπλήσσει και τους δύο.

Το Three Thousand Years of Longing αναμένεται στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 26 Αυγούστου. Παρακολουθήστε το νέο clip μέσα από τον player που ακολουθεί.