Έρχεται live-action μεταφορά στον κόσμο του Cyberpunk 2077 - Θα είναι σειρά ή ταινία;

Από την εταιρία παραγωγής του True Detective
05 Οκτωβρίου 2023 20:45
Έρχεται live-action μεταφορά στον κόσμο του Cyberpunk 2077 - Θα είναι σειρά ή ταινία;

Ετοιμαστείτε για την live-action μεταφορά του Cyberpunk 2077 καθώς η CD Projekt RED ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την εταιρία παραγωγής Anonymous Content για τη δημιουργία ενός "live-action project" βασισμένου στο ομώνυμο videogame

Αυτό που δεν διευκρινίζεται είναι το ότι δεν αναφέρθηκε αν θα είναι μια live-action σειρά ή ταινία Cyberpunk 2077. Πάντως γνωρίζουμε ότι βρίσκεται "σε πολύ πρώιμα στάδια ανάπτυξης" και μόλις τώρα άρχισε η αναζήτηση σεναριογράφου για να το αναλάβει. Όποιος το αναλάβει όμως θα "γράψει μια ολοκαίνουργια ιστορία εντός του κόσμου του Cyberpunk 2077", όπως αναφέρει  επί λέξη το δελτίο Τύπου. 

Η Anonymous Content για όσους δεν γνωρίζουν είναι η εταιρία παραγωγής της σειράς True Detective του HBO. Επίσης στο project συμμετέχουν οι Ryan Schwartz και David Levine, με τον τελευταίο να αποτελεί τον επικεφαλής σειρών του HBO που επέβλεπε πασίγνωστες σειρές όπως Westworld, True Blood και το True Detective. 

Το Cyberpunk όμως έχει μια καλή παράδοση με το Χόλιγουντ αφού δύο μεγάλοι ηθοποιοί και αστέρες του, ο Keanu Reeves και ο Idris Elba πρωταγωνιστούν εντός του. Το εάν θα εμπλακούν με κάποιο τρόπο σε αυτό το project είναι κάτι που μένει να φανεί. Παραμένει επίσης άγνωστο σε ποιο κανάλι ή streaming υπηρεσία θα προβληθεί, καθώς ακόμη ούτε οι εταιρίες δεν είναι έτοιμες να ανακοινώσουν το φορμάτ αυτού του live-action Cyberpunk project. 

Η είδηση έρχεται λίγο μετά το λανσάρισμα του Phantom Liberty expansion που μεταμορφώνει το παιχνίδι και ανατρέπει ολοκληρωτικά το εις βάρος του πρόσωπο που είχε δείξει σε εκείνο το καταστροφικό λανσάρισμα του 2020. 

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι υπάρχει και μια αριστουργηματική anime σειρά στον κόσμο της CD projekt, το Cyberpunk Edgerunners που είναι διαθέσιμο μέσω του Netflix, και αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία σε όλα τα επίπεδα. Για την ιστορία, πρόσφατα κυκλοφόρησε και η τεράστια δωρεάν αναβάθμιση "2.0" του Cyberpunk 2077, για όλους τους κατόχους του τίτλου στα PS5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.