Extraction 2: Αποκαλύφθηκε η εμφάνιση του Idris Elba στην ταινία του Chris Hemsworth (ΒΙΝΤΕΟ)

Ναι, ο σταρ της σειράς “Luther“ θα συμμετέχει στο εκρηκτικό sequel
06 Ιουνίου 2023 19:24
Extraction 2: Αποκαλύφθηκε η εμφάνιση του Idris Elba στην ταινία του Chris Hemsworth (ΒΙΝΤΕΟ)

Σχεδόν 10 μέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα του Extraction 2, το Netflix επιφύλασσε μια ανακοίνωση-έκπληξη για το cast του sequel ενός εκ των πιο επιτυχημένων αγγλόφωνων ταινιών στην ιστορία της streaming υπηρεσίας. 

Μέσα από τα social media, το Netflix ανακοίνωσε πως ο Idris Elba θα συμμετέχει στο Extraction 2 σε ρόλο-κλειδί, δημοσιεύοντας κιόλας ένα απόσπασμα από την ταινία όπου εμφανίζεται. Έτσι ο σταρ της σειράς 
Luther αλλά και της sequel ταινίας "Luther: The Fallen Sun" του Netflix θα κάνει ένα μικρό reunion με τον Hemsworth στην καταιγιστική ταινία δράσης που φημίζεται για τις one-take σκηνές που κόβουν την ανάσα. Άλλωστε οι δυο τους έχουν συμπρωταγωνιστήσει και στο σύμπαν της Marvel στις ταινίες Thor, όπου ο Elba υποδυόταν τον Heimdal. 

Στην ταινία ο Elba υποδύεται τον μυστηριώδη ρόλο του "Man in the Suit" ενός τύπου που πρακτικά βάζει τη σπίθα για να επιστρέψει ο Tyler Rake του Hemsworth στην ενεργό δράση, με μια προσφορά που απλώς δεν μπορεί να αρνηθεί. 

Δείτε την επίμαχη σκηνή του Extraction 2: 

Ήδη γνωρίζουμε ότι οι προετοιμασίες για το Extraction 3 έχουν γίνει ήδη και πως αναμένουν απλώς τις αντιδράσεις του κόσμου, ούτως ώστε το Netflix να δώσει το "πράσινο φως".

Η επίσημη σύνοψη του Extraction 2 αναφέρει: Αφού επέζησε παρά τρίχα μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, ο Rake επιστρέφει ως ο Αυστραλός μισθοφόρος της μαύρης αγοράς, για άλλη μία θανάσιμη αποστολή: να διασώσει την ταλαιπωρημένη οικογένεια ενός αδίστακτου Γεωργιανού γκάνγκστερ από τη φυλακή όπου κρατούνται.

Ο Hemsworth ξανασμίγει με τον σκηνοθέτη Sam Hargrave, ενώ την παραγωγή υπογράφει η AGBO των Joe και Anthony Russo, και το σενάριο ο Joe Russo. Η Golshifteh Farahani επιστρέφει στον ρόλο της από την πρώτη ταινία, συμπρωταγωνιστώντας με τους Daniel Bernhardt και Tinatin Dalakishvili.

Το Extraction 2 (Τάιλερ Ρέικ: Η Φυγάδευση 2) θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix στις 16 Ιουνίου.