Hijack: Ο Idris Elba μπλέκει σε μια αεροπειρατεία στη νέα σειρά του Apple TV+ (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη του Ιουνίου
26 Μαΐου 2023 16:00
Hijack: Ο Idris Elba μπλέκει σε μια αεροπειρατεία στη νέα σειρά του Apple TV+ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Apple κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της νέας πρωτότυπης σειράς της ονόματι «Hijack», η οποία θα παίξει στο Apple TV+ τον Ιούνιο με πρωταγωνιστές τους Idris Elba και Mohamed Elsandel. Το σόου είναι μια δημιουργία του George Kay του Lupin, αλλά και του Jim Field Smith του Criminal.

Ο Smith έχει γράψει επίσης το σενάριο, ενώ έχει σκηνοθετήσει μερικά από τα επτά επεισόδια. Το trailer ξεκινάει τον Elba, ο οποίος βρίσκεται σε ένα αεροδρόμιο κατευθυνόμενος προς την πτήση του, αλλά λίγη ώρα αργότερα βλέπουμε τους «κακούς» της υπόθεσης να τα κάνουν όλα άνω κάτω. Ναι η σειρά έχει να κάνει με μία αεροπειρατεία και ο Elba προσπαθεί να μείνει ψύχραιμος προτού προσγειωθεί το αεροπλάνο.

Η επίσημη σύνοψη της σειράς αναφέρει:

Το Hijack είναι ένα θρίλερ αγωνίας που ακολουθεί το ταξίδι ενός αεροπειρατή που κατευθύνεται προς το Λονδίνο σε μία πτήση που διαρκεί επτά ώρες, ενώ οι αρχές αγωνίζονται για να μάθουν κάποιες απαντήσεις.

Πρωταγωνιστούν οι Mohamed Elsandel ως Jaden, Idris Elba ως Sam Nelson, Holly Aird ως Amanda, Archie Panjabi ως Zahra Gahfoor, Kate Phillips ως Colette, James Burrows, Ben Miles ως Pilot Robin Allen, Max Beesley ως DI Daniel Farrell, Eve Myles ως Alice Sinclair, Neil Maskell ως Stuart, Gretchen Egolf ως Adelaide, Rochenda Sandall ως Kate Miller, Justin Salinger ως Alec, Aimée Kelly ως Jamie Constantinou και άλλοι.

To Hijack θα παίξει στο Apple TV+ στις 28 Ιουνίου. Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.