ΕΠΙΣΗΜΟ: Η Lady Gaga θα βρίσκεται στο Joker 2 με τον Joaquin Phoenix (BINTEO)

Οι φήμες βγήκαν αληθινές
04 Αυγούστου 2022 19:19
ΕΠΙΣΗΜΟ: Η Lady Gaga θα βρίσκεται στο Joker 2 με τον Joaquin Phoenix (BINTEO)

Πριν από λίγα λεπτά η Lady Gaga έβαλε τέλος στις φήμες των τελευταίων μηνών και επιβεβαίωσε και επίσημα ότι θα βρίσκεται στο sequel του Joker. Παρ' όλα αυτά, δε μάθαμε ποια χαρακτήρα πρόκειται να υποδυθεί. 

Συγκεκριμένα, η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, το πρώτο promo από το Joker: Folie à Deux και επιβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται πλάι στον Joaquin Phoenix. Δυστυχώς, όμως, δεν είπε τίποτα αν θα είναι η Harley Quinn της ταινίας, το οποίο ακούμε εδώ και καιρό, αλλά το εν λόγω promo, δείχνει μία γυναίκεια φιγούρα, αγκαλιά με τον “Joker”. Μένει, λοιπόν, να επιβεβαιωθεί και αυτό, πολύ σύντομα.

Το sequel με τίτλο "Joker: Folie à Deux" (σε ελεύθερη μετάφραση Joker: Τρέλα για Δύο) θα είναι κατά βάση ένα μιούζικαλ σε σκηνοθεσία και σενάριο Todd Phillips. Το γαλλικό Folie à Deux αναφέρεται σε μια ορολογία που περιγράφει την εν λόγω ψυχική διαταραχή που επηρεάζει δύο ή περισσότερα άτομα.

Η DC Films και η Warner Bros. συμφώνησαν να πληρώσουν σε...χρυσάφι την εμφάνιση του Joaquin Phoenix στο Joker 2, μιας και ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, θα λάβει αμοιβή ύψους $20 εκατομμυρίων.

Τα θεμέλια για το Joker 2 μπήκαν από τότε που η πρώτη ταινία σάρωσε στο box office με πάνω από $1 δις εισπράξεις, ενώ και ο Joaquin Phoenix έδειξε θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει ως Arthur Fleck για μια συνέχεια, δεδομένου κιόλας πως αποτέλεσε το φιλμ που του χάρισε το πολυπόθητο Όσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου.

Πλέον, το Joker: Folie à Deux αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου 2024.