Joker 2: Κατά πολύ ακριβότερο το sequel με τους Joaquin Phoenix και Lady Gaga

Μάθαμε το κόστος παραγωγής και τους μισθούς των δύο σταρ σε μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες του 2024
22 Φεβρουαρίου 2024 12:01
Joker 2: Κατά πολύ ακριβότερο το sequel με τους Joaquin Phoenix και Lady Gaga

Μετά το νέο φωτογραφικό υλικό από το Joker 2 που κυκλοφόρησε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ένα νέο δημοσίευμα αποκαλύπτει το τεράστιο κόστος που θα έχει για τη Warner Bros., η οποία δε δίστασε να βάλει το χέρι βαθιά στη τσέπη. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Variety το κόστος παραγωγής του Joker: Folie à Deux παραφούσκωσε για την Warner Bros. καθώς το budget της αγγίζει τα $200 εκατομμύρια δολάρια. Για να τα βάλουμε σε ένα κατάλληλο πλαίσιο, αρκεί να αναφέρουμε ότι είναι το τριπλάσιο -και βάλτε- κόστος από την πρώτη ταινία Joker, η οποία είχε budget ύψους $60 εκατομμυρίων και έβγαλε πάνω από $1 δισεκατομμύριο έσοδα στο box office το 2019 που κυκλοφορήσε. 

Σε αυτά τα κόστη συμπεριλαμβάνονται και οι παχυλές αμοιβές που διαπραγματεύτηκε το all-star και οσκαρικό πρωταγωνιστικό δίδυμο των Χοακίν Φίνιξ και Lady Gaga, οι οποίοι θα λάβουν από $20 εκατομμύρια και $12 εκατομμύρια δολάρια έκαστος για την συμμετοχή τους. 

Πότε κυκλοφορεί το πρώτο trailer του Joker 2; 

Ο σκηνοθέτης Todd Phillips αποκάλυψε πρόσφατα ότι το πρώτο teaser trailer του πολυαναμενόμενο sequel θα κυκλοφορήσει στα μέσα Απριλίου. 

Το Joker: Folie à Deux θα λαμβάνει χώρα στο Arkham Asylum και εντός της Gotham έχοντας για πρωταγωνιστές τον Joaquin Phoenix ως Arthur Fleck/Joker και την Lady Gaga ως Harley Quinn. Στα κόμικς ο Joker γνωρίζεται με την Harley Quinn στο Arkham Asylum, όταν αυτή αναλαμβάνει να τον βοηθήσει ως ψυχίατρος, αλλά τελικά τον ερωτεύεται. 

Η συνέχεια, με τίτλο Joker: Folie à Deux, σκηνοθετείται από τον Todd Phillips, ο οποίος είχε αναλάβει και την πρώτη ταινία. Επιβεβαιωμένα, επίσης, θα έχει έντονα στοιχεία μιούζικαλ, κάτι που στο συγκεκριμένο είδος ταινιών είναι ένα στοίχημα που θα πρέπει να κερδίσει με το κοινό της. Επίσης, ο τίτλος της ταινίας σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει "Joker: Τρέλα για Δύο". 

Εκτός των Joaquin Phoenix και Lady Gaga, στο Joker: Folie à Deux γνωρίζουμε μέχρι στιγμής ότι θα συμμετέχουν οι: Brendan Gleeson, Catherine Keener, Zazie Beetz, Harry Lawtey και Jacob Lofland. 

Το Joker: Folie à Deux θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου του 2024.