Μάθαμε πότε θα παίξει το trailer του Joker 2: Folie à Deux

Αποκαλύφθηκε η πρώτη αφίσα της ταινίας με τους Χοακίν Φίνιξ και Lady Gaga
02 Απριλίου 2024 19:48
Μάθαμε πότε θα παίξει το trailer του Joker 2: Folie à Deux

Η Warner Bros Pictures αποκάλυψε πριν λίγη ώρα την πρώτη αφίσα του Joker 2, το οποίο επίσημα θα τιτλοφορείται ως Joker: Folie à Deux και θα πρωταγωνιστεί το οσκαρικό δίδυμο των Joaquin Phoenix και Lady Gaga ως Arthur Fleck/Joker και Harley Quinn αντίστοιχα. 

"O κόσμος είναι η σκηνή τους" αναφέρει η λεζάντα στην επίσημη αφίσα, η οποία φέρει και ένα ανανεωμένο λογότυπο με το 'Folie A Deux" να κρύβεται ανάμεσα στο "JOKER" και τους δύο ερωτοχτυπημένους πρωταγωνιστές να χορεύουν έχοντας και οι δύο το χαρακτηριστικό τους μακιγιάζ. 

Το καλύτερο από όλα είναι πως μάθαμε και την ημερομηνία που θα παίξει το πρώτο trailer της ταινίας. Κρατηθείτε, λοιπόν, μιας και το πρώτο επίσημο teaser trailer του Joker: Folie à Deux, θα κυκλοφορήσει στις 9 Απριλίου για αυτό συντονιστείτε εδώ στο Unboxholics.com για να το δείτε πρώτοι. 

Πρόσφατα μάθαμε αρκετές νέες πληροφορίες για το Joker Folie à Deux, όπως το ότι θα περιλαμβάνει πάνω από 15 διασκευές πασίγνωστων τραγουδιών όντας ένα αμιγώς μιούζικαλ φιλμ. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Variety το κόστος παραγωγής του Joker: Folie à Deux παραφούσκωσε για την Warner Bros. καθώς το budget της αγγίζει τα $200 εκατομμύρια δολάρια. Για να τα βάλουμε σε ένα κατάλληλο πλαίσιο, αρκεί να αναφέρουμε ότι είναι το τριπλάσιο -και βάλτε- κόστος από την πρώτη ταινία Joker, η οποία είχε budget ύψους $60 εκατομμυρίων και έβγαλε πάνω από $1 δισεκατομμύριο έσοδα στο box office το 2019 που κυκλοφορήσε.

Σε αυτά τα κόστη συμπεριλαμβάνονται και οι παχυλές αμοιβές που διαπραγματεύτηκε το all-star και οσκαρικό πρωταγωνιστικό δίδυμο των Χοακίν Φίνιξ και Lady Gaga, οι οποίοι θα λάβουν από $20 εκατομμύρια και $12 εκατομμύρια δολάρια έκαστος για την συμμετοχή τους. 

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ξανά ο Todd Phillips, ο οποίος είχε αναλάβει και την πρώτη ταινία. Στο cast θα βρίσκονται και οι Brendan Gleeson, Catherine Keener, Zazie Beetz, Harry Lawtey και Jacob Lofland.

Το Joker: Folie à Deux θα παίξει στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου του 2024.