Ακούστε τη φωνή της Lady Gaga ως Harley Quinn από το Joker 2! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το trailer έρχεται την επόμενη εβδομάδα
03 Απριλίου 2024 14:49
Ακούστε τη φωνή της Lady Gaga ως Harley Quinn από το Joker 2! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Warner Bros Pictures ανακοίνωσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσει το trailer του Joker 2 ή όπως είναι η επίσημη ονομασία του, Joker: Folie à Deux και παράλληλα έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη αφίσα.

Ο Joaquin Phoenix επιστρέφει στο ρόλο του Arthur Fleck/Joker που τόσο πολύ αγαπήθηκε στην πρώτη ταινία, ενώ μία πολύ σημαντική προσθήκη στο sequel είναι η Lady Gaga στο ρόλο της Harley Quinn.

Και ενώ ο κόσμος περιμένει με ανυπομονησία να παρακολουθήσει το πρώτο trailer, τις τελευταίες ώρες έχει κυκλοφορήσει ένα πολύ σύντομο βίντεο με την Gaga να μιλάει ως Quinn. Παρόλο που δεν αποκαλύπτεται τίποτα απολύτως, μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από το ρόλο της πασίγνωστης τραγουδίστριας, η οποία θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην ιστορία του Folie à Deux.

Το βίντεο διαρκεί περίπου 10 δευτερόλεπτα, με την Quinn να λέει απλώς “You can do anything you want… you’re Joker.” (μπορείς να κάνεις οτιδήποτε θελήσεις, είσαι ο Τζόκερ) και αυτή η ατάκα κατά πάσα πιθανότητα θα ακούγεται στο επερχόμενο trailer.

Ακούστε τη φωνή της Lady Gaga ως Harley Quinn στο Joker 2:

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Variety το κόστος παραγωγής του Joker: Folie à Deux παραφούσκωσε για την Warner Bros. καθώς το budget της αγγίζει τα $200 εκατομμύρια δολάρια. Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ξανά ο Todd Phillips, ο οποίος είχε αναλάβει και την πρώτη ταινία. Στο cast θα βρίσκονται και οι Brendan Gleeson, Catherine Keener, Zazie Beetz, Harry Lawtey και Jacob Lofland.

Το πρώτο επίσημο teaser trailer του Joker: Folie à Deux, θα κυκλοφορήσει στις 9 Απριλίου για αυτό συντονιστείτε εδώ στο Unboxholics.com για να το δείτε πρώτοι. Το Joker: Folie à Deux θα παίξει στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου.