Joker: Folie à Deux: Αποκαλύφθηκαν στοιχεία για την πλοκή και το που θα διαδραματίζεται

Την ώρα που οι φήμες επιμένουν πως η Lady Gaga θα είναι η Harley Quinn πλάι στον Joaquin Phoenix
04 Αυγούστου 2022 12:47
Joker: Folie à Deux: Αποκαλύφθηκαν στοιχεία για την πλοκή και το που θα διαδραματίζεται

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του Joker 2, που θα γίνει ακριβώς πέντε χρόνια μετά την πρώτη ταινία, μαθαίνουμε εκ νέου πληροφορίες για την πλοκή του και του που θα διαδραματίζεται. 

Αυτές τις μεταφέρει το The Wrap, το οποίο αναφέρει ότι το Joker: Folie à Deux θα διαδραματίζεται σε μεγάλο βαθμό εντός του Arkham Asylum, στο οποίο βρίσκεται έγκλειστος ο Arthur Fleck του Joaquin Phoenix, αν και δεν αποκαλύπτεται πώς θα εξελιχθεί η ιστορία εντός των τοιχών του διάσημου ψυχιατρικού ιδρύματος της DC.

Επίσης, φουντώνουν τα όσα ακούγονται για τη συμμετοχή της Lady Gaga ως Harley Quinn στο sequel. 

Το sequel με τίτλο "Joker: Folie à Deux" (σε ελεύθερη μετάφραση Joker: Τρέλα για Δύο) θα είναι κατά βάση ένα μιούζικαλ σε σκηνοθεσία και σενάριο Todd Phillips. Το γαλλικό Folie à Deux αναφέρεται σε μια ορολογία που περιγράφει την εν λόγω ψυχική διαταραχή που επηρεάζει δύο ή περισσότερα άτομα. 

Η DC Films και η Warner Bros. συμφώνησαν να πληρώσουν σε...χρυσάφι την εμφάνιση του Joaquin Phoenix στο Joker 2, μιας και ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, θα λάβει αμοιβή ύψους $20 εκατομμυρίων.

Τα θεμέλια για το Joker 2 μπήκαν από τότε που η πρώτη ταινία σάρωσε στο box office με πάνω από $1 δις εισπράξεις, ενώ και ο Joaquin Phoenix έδειξε θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει ως Arthur Fleck για μια συνέχεια, δεδομένου κιόλας πως αποτέλεσε το φιλμ που του χάρισε το πολυπόθητο Όσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου.

Πλέον, το Joker: Folie à Deux αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου 2024.