Έπιασαν νέο πάτο οι ταινίες Thor με αρνητικό ρεκόρ για το "Love and Thunder"

Μια από τις χαμηλότερες σε βαθμολογίες ταινία του MCU
02 Αυγούστου 2022 12:00
Έπιασαν νέο πάτο οι ταινίες Thor με αρνητικό ρεκόρ για το "Love and Thunder"

Ένα αρνητικό ρεκόρ για τον Thor και τις ταινίες της Marvel γενικότερα σημείωσε το πρόσφατο Thor: Love & Thunder, όπως ανέφεραν διάφορα μέσα του εξωτερικού. 

Συγκεκριμένα η 4η ταινία του Thor με τον Chris Hemsworth σε σκηνοθεσία Taika Waititi σημείωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία στο Rotten Tomatoes από κάθε άλλη ταινία "Thor" της Marvel Studios, καθώς το σκορ του κάποια στιγμή πριν από μερικές ώρες ήταν στο 65%. Έτσι, προσωρινά είχε πάρει το αυτοκόλλητου του "Rotten" δηλαδή "Σάπιο". 

Αυτές τις ώρες όμως ανέβηκε -ίσως προσωρινά;- στο 66% στο σκορ κριτικών του Rotten Tomatoes, κάτι που το ισοφαρίζει με το Thor: The Dark World (2013) που μέχρι πρότινος θεωρούταν ως η χειρότερη ταινία του υπο-franchise της Marvel. 

Για την ιστορία, το Thor (2011) και το Thor: Ragnarok (2017) είναι πλέον οι υψηλότερα βαθμολογημένες ταινίες με τον εν λόγω ήρωα του MCU με 77% και 93% αντίστοιχα. Πάντως, το Eternals σε σκηνοθεσία Chloe Zhao παραμένει η χειρότερα βαθμολογημένη ταινία όλου του MCU βάσει Rotten Tomatoes με σκορ 47%. 

To "Love & Thunder" παράλληλα συνεχίζεται να προβάλλεται στις αίθουσες αν και βρίσκεται προς το τέλος των προβολών του. Μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει πάνω από $663 εκατομμύρια στο παγκόσμιο box office, με ένα από τα ακριβότερα budget στην ιστορία των ταινιών της Marvel, που άγγιξε τα $250 εκατομμύρια.  

Μάθετε πότε περίπου αναμένεται το Love & Thunder στο Disney+ πατώντας εδώ

Το cast περιλαμβάνει τους Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson και Jaimie Alexander να επιστρέφουν ως Thor, Jane Foster (τη νέα Mighty Thor), Valkyrie και Lady Sif αντίστοιχα. O Russell Crowe θα παίξει τον Δία, ο Christian Bale υποδύεται τον κακό "Gorr the Butcher", ενώ οι Chris Pratt, Karen GillanDave Bautista και Pom Klementieff θα υποδυθούν τους Star-Lord, Nebula, Drax και Mantis, μαζί με τους Groot (Vin Diesel) και Rocket Racoon (Bradley Cooper), στη νέα σύνθεση των Guardians of the Galaxy. Στα "easter eggs" του cast ο Matt Damon επιστρέφει ως Fake Loki, μαζί με τον Sam Neill ως Fake Odin και την Melissa McCarthy ως Fake Hela. 

Την άποψή μας για το Thor: Love and Thunder, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης θα βρείτε πατώντας εδώ