Τέρμα ο κωμικός Thor; Ο Chris Hemsworth αποκαλύπτει ότι δε θέλει άλλο “Love & Thunder“

Ζητάει δραστικές αλλαγές ο αστέρας της Marvel
24 Νοεμβρίου 2022 00:00
Τέρμα ο κωμικός Thor; Ο Chris Hemsworth αποκαλύπτει ότι δε θέλει άλλο “Love & Thunder“

Δραστικές αλλαγές ζητάει ο Chris Hemsworth εάν είναι να επιστρέψει ως Thor ξανά στο MCU. Ο 39χρονος σταρ της Marvel μίλησε με αρκετά ειλικρινή λόγια για το ενδεχόμενο της επιστροφής του στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Έχοντας παίξει τόσες διαφορετικές βερσιόν του χαρακτήρα παραδέχθηκε ότι η επιστροφή του Thor -εάν και όποτε συμβεί- θα πρέπει να είναι ριζικά διαφορετική σε ύφος από όσα έχει δει το κοινό τελευταία. Με λίγα λόγια, λιγότερο "Love & Thunder" και γενικότερα φαίνεται να εννοεί πως θέλει να απομακρυνθεί από το ύφος του Taika Waititi

Χαρακτηριστικά τα όσα είπε στο Happy San Confused podcast:

Κοιτάξτε τα Thor 1 και 2, ήταν αρκετά παρόμοια. Το Ragnarok και το Love and Thunder είναι παρόμοια. Νομίζω ότι πρόκειται για την επαναπροσδιορισμό του. Είχα μια μοναδική ευκαιρία με το Infinity War και το Endgame να κάνω πολύ δραστικές αλλαγές στον χαρακτήρα. Μου αρέσει αυτό, μου αρέσει να κρατάω τον κόσμο σε εγρήγορση. Με κρατάει σε εγρήγορση. Με κρατάει επενδεδυμένο. Το έχω ξαναπεί αυτό, αλλά όταν γίνεται πολύ οικείο, νομίζω ότι υπάρχει κίνδυνος να τεμπελιάσω επειδή ξέρω τι κάνω. Δεν ξέρω αν θα με καλέσουν καν πίσω, αλλά αν με καλούσαν, νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι μια δραστικά διαφορετική εκδοχή στο ύφος, στα πάντα, μόνο και μόνο για τη δική μου ψυχική υγεία... [γέλια] Ο Thor έχασε το μυαλό του στο τελευταίο. Πρέπει να το καταλάβει τώρα.

Όλα αυτά τα δήλωσε εν μέσω της αποκάλυψης που έκανε για την υγεία του, καθώς αντιμετωπίζει μια γενετική προδιάθεση για τη νόσο του Αλτσχάιμερ και για αυτό θα κάνει ένα παρατεταμένο διάλειμμα στην καριέρα του. 

Σε προηγούμενή συνέντευξη είχε αναφερθεί στο ενδεχόμενο ενός Thor 5. Εκεί είχε δηλώσει:

Ναι, σίγουρα. Νιώθω ότι μάλλον θα έπρεπε να κλείσουμε το κεφάλαιο αυτό αν το έκανα ξανά, καταλαβαίνετε τι εννοώ; Αισθάνομαι ότι μάλλον είναι κάτι το εγγυημένο. Αισθάνομαι ότι μάλλον θα ήταν το φινάλε, αλλά αυτό δεν βασίζεται σε κάτι που μου έχει πει κανείς ή σε κάποιου είδους σχέδια. Έχεις τη γέννηση ενός ήρωα, το ταξίδι ενός ήρωα, μετά το θάνατο ενός ήρωα, και δεν ξέρω - είμαι σε αυτό το στάδιο; Ποιος ξέρει;

Στην ερώτηση εάν οι fans θα δούνε περισσότερο Thor στο μέλλον ο Hemsworth παραδέχτηκε ότι δεν γνωρίζει, μιας και μάλλον δεν έχει υπογράψει ακόμη τίποτα με τη Marvel. Μετά τα credits του Thor: Love & Thunder ωστόσο η Marvel υποσχέθηκε ότι ο "Thor θα επιστρέψει" κάτι που ήρθε σαν έκπληξη τόσο στον Hemsworth όσο και στον σκηνοθέτη Taika Waititi. O Hemsworth είχε αναγνωρίσει ότι το "Love & Thunder" ίσως να είναι η τελευταία φορά που θα κράδαινε το Mjolnir, όπως είχε δηλώσει στο ντοκιμαντέρ για τα γυρίσματα με τίτλο Marvel Studios Assembled: The Making of Thor: Love and Thunder. 

Το φινάλε της ταινίας πάντως άφησε να εννοηθεί πως σίγουρα θα ξαναδούμε τον Thor σε νέες περιπέτειες και δε θα είναι μοναχός του. 

Την άποψή μας για το Thor: Love and Thunder, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης θα βρείτε πατώντας εδώ

Η παγκόσμια συγκομιδή του Thor: Love and Thunder στο box office ανήλθε τελικά λίγο πάνω από τα $755 εκατομμύρια δολάρια.