Thor 5: Μάλλον βρίσκεται στα σκαριά και ο σκηνοθέτης του μίλησε για ένα υποθετικό σενάριο

O Taika Waititi αποκάλυψε “υποθετικά“ πως θα ήταν το Thor 5
21 Αυγούστου 2023 11:53
Thor 5: Μάλλον βρίσκεται στα σκαριά και ο σκηνοθέτης του μίλησε για ένα υποθετικό σενάριο

Μπορεί το Thor: Love & Thunder να μην ήταν η επιτυχία που περίμενε η Marvel Studios και σίγουρα δεν είχε την αναμενόμενη αποδοχή από τους fans, αλλά το σίγουρο είναι ότι "o Thor θα επιστρέψει", όπως έγραφαν στο τέλος τα credits της ταινίας. Το πότε ακριβώς ακόμη δεν το γνωρίζουμε, αλλά με την επικείμενη σύρραξη του Multiverse του MCU στο Avengers: Secret Wars, δε γίνεται να λείπει ο Chris Hemsworth από την μεγαλύτερη Avengers ταινία που έγινε ποτέ. 

Τώρα όμως, ο σκηνοθέτης των δύο τελευταίων Thor ταινιών, ο Taika Waititi έκανε μερικές δηλώσεις κλείνοντας το μάτι πως το Thor 5 βρίσκεται στα σκαριά. Την πληροφορία αυτή επιβεβαίωσε και ο γνωστός leaker @MyTimeToShineH στο Twitter/X λέγοντας ότι τη 5η Thor ταινία ετοιμάζεται και πως υπάρχουν πιθανότητες να επιστρέψει ο Waititi πίσω από την σκηνοθετική καρέκλα αλλά τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί, ούτε φυσικά έχει επιβεβαιωθεί το Thor 5 από την Marvel με τον πλέον επίσημο τρόπο. 

Στο πλαίσιο του βιβλίου Thor: Love and Thunder The Official Movie Special o Waititi άφησε να εννοηθεί πως θα ήθελε "υποθετικά" να είναι το Thor 5 περιγράφοντας ότι θα έπρεπε τουλάχιστον να υπάρξει ένας ισχυρότερος αντίπαλος από την Hela. 

"Τι άλλο μένει να κάνουμε με αυτόν; Πρέπει να είναι κάτι που να μοιάζει σαν να συνεχίζει την εξέλιξη του χαρακτήρα, αλλά με πολύ διασκεδαστικό τρόπο και να του δίνει πράγματα να αντιμετωπίσει που μοιάζουν να χτίζουν τα εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσει. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε έναν κακό που να είναι πιο αδύναμος από την Hela. Αισθάνομαι ότι πρέπει να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω εκεί και να προσθέσουμε έναν κακό που να είναι κάπως πιο επιβλητικός" είπε χαρακτηριστικά ο Waititi. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το Thor: Love & Thunder και το Extraction 2, ο Chris Hemsworth έχει ανακοινώσει πως κάνει ένα παρατεταμένο διάλειμμα από τις υποκριτικές του υποχρεώσεις, λόγω του ότι αντιμετωπίζει μια  γενετική προδιάθεση για τη νόσο του Αλτσχάιμερ 

Εκτός από τη συμμετοχή του σε άλλες ταινίες όπως τους Avengers, ο Thor του Hemsworth είναι ο μοναδικός χαρακτήρας του MCU που έχει λάβει τέσσερις “solo” ταινίες. Ο ηθοποιός πρόσθεσε ότι του αρέσει να υποδύεται αυτόν τον ρόλο, αλλά αν έρθει η επόμενη ταινία του, θέλει να πειραματιστεί με το στιλ και το είδος που θα έχει. "Δε θέλω να συνεχίσω να το κάνω μέχρι ο κόσμος να εξαντληθεί τόσο πολύ που να γουρλώνει τα μάτια του όταν με βλέπει στην οθόνη ως τον Thor. Αν το κοινό θέλει να με δει ξανά ως Thor και αν υπάρχει κάτι που πιστεύουμε ότι θα είναι συναρπαστικό και διασκεδαστικό, τότε κομπλέ. Δεν έχω ακόμα να σας δώσω κάποια απάντηση, αλλά θα ήθελα πολύ να προσπαθήσω και να καταλάβω πώς μπορούμε να το κάνουμε ξανά και να το κάνουμε λίγο απρόβλεπτο." είχε δηλώσει παλιότερα στο EW. 

O Hemsworth είχε αναγνωρίσει ότι το "Love & Thunder" ίσως να είναι η τελευταία φορά που θα κράδαινε το Mjolnir, όπως είχε δηλώσει στο ντοκιμαντέρ για τα γυρίσματα με τίτλο Marvel Studios Assembled: The Making of Thor: Love and Thunder. 

Η παγκόσμια συγκομιδή του Thor: Love and Thunder στο box office ανήλθε τελικά λίγο πάνω από τα $760 εκατομμύρια δολάρια. Τέλος, η ταινία είναι διαθέσιμη στην ταινιοθήκη του Disney Plus.