Το Thor: Love and Thunder είναι από τις ακριβότερες ταινίες στην ιστορία της Marvel

Και ταυτόχρονα η πιο ακριβή περιπέτεια του Thor
10 Ιουλίου 2022 19:22
Το Thor: Love and Thunder είναι από τις ακριβότερες ταινίες στην ιστορία της Marvel

Το Thor: Love and Thunder προβάλλεται αυτές τις μέρες στους κινηματογράφους ανά τον κόσμο και προβλέπεται ότι θα κάνει ένα δυνατό ντεμπούτο. Αναλυτές εκτιμούν ότι τουλάχιστον για τις ΗΠΑ η συγκομιδή του το πρώτο Σαββατοκύριακο θα είναι γύρω στα $135 εκατομμύρια

Παράλληλα, όμως οι κριτικοί δεν μιλούν με τα καλύτερα λόγια και το κοινό έχει μέχρι στιγμής ανάμεικτες αντιδράσεις για την 4η solo ταινία του Chris Hemsworth που σκηνοθετεί ο Taika Waititi

Σύμφωνα με το The Numbers είναι κιόλας από τις ακριβότερες παραγωγές στην ιστορία των ταινιών της Marvel. Με ένα budget που εκτιμάται στα $250 εκατομμύρια τοποθετείται στην 4η θέση από τις 10 πιο ακριβές ταινίες του MCU κάτω από τα Avengers: Endgame, "Age of Ultron" και Infinity War". 

Αυτές είναι οι 10 ακριβότερες ταινίες της Marvel. 

  1. Avengers: Endgame - $400 εκατ.
  2. Avengers: Age of Ultron - $365 εκατ.
  3. Avengers: Infinity War - $300 εκατ.
  4. Thor: Love and Thunder and Captain America: Civil War - $250 εκατ.
  5. The Avengers - $225 εκατ.
  6. Doctor Strange in the Multiverse of MadnessSpider-Man: No Way HomeEternalsBlack WidowBlack PantherGuardians of the Galaxy Vol. 2, and Iron Man 2 - $200 εκατ.
  7. Iron Man - $186 εκατ.
  8. Thor: Ragnarok - $180 εκατ.
  9. Captain Marvel - $175 εκατ.
  10. Guardians of the GalaxyCaptain America: The Winter Soldier, and Iron Man 2 - $170 εκατ.

Την άποψή μας για το Thor: Love and Thunder, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης θα βρείτε πατώντας εδώ

Η επίσημη σύνοψη του Thor: Love and Thunder έχει ως εξής: 

Η ταινία βρίσκει τον Thor σε ένα ταξίδι που όμοιό του δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά: την αναζήτηση της εσωτερικής του ηρεμίας, αλλά η απόσυρσή του διακόπτεται από έναν γαλαξιακό δολοφόνο, τον Gorr the God Butcher, ο οποίος ζητά την εξόντωση όλων των θεών. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Thor στρατεύει την King Valkyrie, τον Korg και την πρώην του, Jane Foster, η οποία -προς έκπληξη του Thor- και ανεξήγητα κραδαίνει το μαγικό του σφυρί, το Mjolnir, ως την Mighty Thor. Μαζί θα ξεκινήσουν μια οδυνηρή κοσμική περιπέτεια για να αποκαλύψουν το μυστήριο πίσω από την δίψα για εκδίκηση του God Butcher και να τον σταματήσουν πριν είναι αργά. 

Το cast περιλαμβάνει τους Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson και Jaimie Alexander να επιστρέφουν ως Thor, Jane Foster (τη νέα Mighty Thor), Valkyrie και Lady Sif αντίστοιχα. O Russell Crowe θα παίξει τον Δία, ο Christian Bale υποδύεται τον κακό "Gorr the Butcher", ενώ οι Chris Pratt, Karen GillanDave Bautista και Pom Klementieff θα υποδυθούν τους Star-Lord, Nebula, Drax και Mantis, μαζί με τους Groot (Vin Diesel) και Rocket Racoon (Bradley Cooper), στη νέα σύνθεση των Guardians of the Galaxy. Στα "easter eggs" του cast ο Matt Damon επιστρέφει ως Fake Loki, μαζί με τον Sam Neill ως Fake Odin και την Melissa McCarthy ως Fake Hela. 

Το Thor: Love and Thunder προβάλλεται ήδη στους ελληνικούς κινηματογράφους.