Το Everything Everywhere All at Once έσπασε το ρεκόρ της A24 στο Box Office

Φτάνοντας ένα νέο ορόσημο
01 Αυγούστου 2022 11:51
Το Everything Everywhere All at Once έσπασε το ρεκόρ της A24 στο Box Office

Το Everything Everywhere All at Once είναι σίγουρα μια από τις πιο ιδιαίτερες ταινίες που έφτασαν στις κινηματογραφικές αίθουσες εντός της χρονιάς που διανύουμε και όπως φαίνεται οι θεατές αντάμειψαν αναλόγως την παραγωγή της A24.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η multiverse ταινία των Dan Kwan και Daniel Scheinert κατάφερε να ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office. Αυτό το ποσό προκύπτει από τις αθροίστηκες εισπράξεις των εισιτήριων από όλους τους κινηματογράφους που έπαιξαν την ταινία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πρόκειται για ένα μεγάλο ορόσημο που δεν καταφέρνουν πολλές ταινίες να ξεπεράσουν και μάλιστα είναι νέο ρεκόρ για την A24, αφού καμία ταινία της στο παρελθόν δεν είχε καταφέρει να διαγράψει καλύτερη πορεία στο box office. Για την ιστορία, όσον αφορά την κατάταξη των ταινιών της εταιρίας, μετά το Everything Everywhere All At Once ακολουθεί το Hereditary του 2018 με παγκόσμιο box office 81 εκατομμύρια δολάρια, μετά το Lady Bird του 2017 με 78 εκατομμύρια δολάρια, μετά το Moonlight του 2016 με 64 εκατομμύρια δολάρια και την πεντάδα κλείνει το Uncut Gems του 2019 με 50 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις παγκοσμίως.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το Everything Everywhere All at Once, στο review του για το Unboxholic.com, ο Αντώνης Παυλίδης είχε αναφέρει:

Το Everything Everywhere All at Once είναι σίγουρα η πιο αλλόκοτη ταινία της φετινής χρονιάς. Οι Daniels, κατάφεραν για ακόμη μία φορά, μετά και το απολαυστικότατο Swiss Army Man του 2016, να προκαλέσουν έντονη συζήτηση, αλλά και προβληματισμό γύρω από το έργο τους. Το ερώτημα αν είναι ένα σύγχρονο αριστούργημα ή μία μεγάλη αστοχία, θα απαντηθεί από το πέρασμα του χρόνου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι, ακόμα κι αν το περιεχόμενό της δε σας ακουμπήσει συναισθηματικά, η εικόνα, το μοντάζ κι ο ήχος θριαμβεύουν μέσα στην αίθουσα προσφέροντας την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία.

Για περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την κριτική του για την ταινία πατώντας εδώ.

Tags: