Star Wars: H Lucasfilm κατοχύρωσε τρεις νέες ονομασίες - Μήπως είναι μια νέα τριλογία ταινιών;

Ή μήπως είναι κάποια ολοκαίνουργια Star Wars projects;
28 Ιουλίου 2022 17:42
Star Wars: H Lucasfilm κατοχύρωσε τρεις νέες ονομασίες - Μήπως είναι μια νέα τριλογία ταινιών;

Η San Diego Comic-Con 2022 ήταν γεμάτη με ανακοινώσεις κυρίως από την πλευρά της Marvel Studios και του MCU. Ένα άλλο πασίγνωστο σύμπαν της Disney έλαμψε δια της απουσίας του και ήταν αυτό του Star Wars, για του οποίου το κινηματογραφικό μέλλον δεν μάθαμε τίποτα ούτε στο Star Wars Celebration 2022, που δώσαμε το παρών

Φαίνεται πως το ερπασμένο Σαββατοκύριακο η Lucasfilm κατοχύρωσε τρία νέα trademarks που παραπέμπουν φυσικά στο Star Wars και είναι τα: The Galactic Circle, The Great Circle και Circle of Resistance. Όχι, το Star Wars δε βλέπει ξαφνικά...κύκλους αλλά σίγουρα κάτι ψήνεται παρασκηνιακά και ίσως να αφορά κάποια μεγάλα projects. 

Σύμφωνα με την καταχώρησή τους υπόκεινται στην ταξινόμηση "9" και "41" οι οποίες στο παρελθόν έχουν αποκαλύψει διάφορες σειρές και ταινίες της Lucasfilms στη Disney εποχή της, όπως τα The Rise of Skywalker, The Mandalorian, The Force Awakens, ακόμη και το Obi-Wan Kenobi.

Αν και η Lucasfilm δηλώνει ανοιχτά ότι δίνει βαρύτητα στα τηλεοπτικά Star Wars projects του Disney+, στα σκαριά ετοιμάζει νέες κινηματογραφικές ταινίες με την πρώτη εξ' αυτών να είναι κατά πάσα πιθανότητα αυτή που θα σκηνοθετήσει ο Taika Waititi των JoJo Rabbit και Thor: Love & Thunder. Στα σκαριά επίσης υπάρχει το Rogue Squadron σε σκηνοθεσία Patty Jenkins και μια Star Wars ταινία σε παραγωγή Kevin Feige. 

Όσον αφορά τις τηλεοπτικές σειρές αναμένεται το ANDOR στις 31 Αυγούστου με τον Diego Luna, η 3η σεζόν του The Mandalorian τον Φεβρουάριο του 2023, το "Ahsoka" με την Rosario Dawson το 2023 και αναμένονται επίσης η animated αυτοτελής σειράς "Star Wars: Tales of the Jedi", το "Skeleton Crew" με τον Jude Law, και το "Star Wars: The Acolyte" με την Amandla Stenberg. 

To D23 Expo θα διεξαχθεί στις 9-11 Σεπτεμβρίου, ενώ μια μέρα νωρίτερα θα λάβει χώρα και το Disney Plus Day event, οπότε αναμένεται βροχή ανακοινώσεων.