Η Maria Bakalova του Borat 2 σε ρόλο έκπληξη στο Guardians of the Galaxy Vol. 3

Η Maria Bakalova είναι το νέο μέλος του cast
25 Ιουλίου 2022 18:26
Η Maria Bakalova του Borat 2 σε ρόλο έκπληξη στο Guardians of the Galaxy Vol. 3

Ο James Gunn είχε υπαινιχθεί στο παρελθόν ότι στο Guardians of the Galaxy Vol. 3 θα παίξει ένας-μία ακόμη ηθοποιός, η οποία δεν είχε ανακοινωθεί ακόμα. Ωστόσο, είχε διαψεύσει ότι αυτός ο ηθοποιός θα είναι ο Keanu Reeves, που ακουγόταν τους τελευταίους μήνες ως φήμη. Τώρα, ο σκηνοθέτης μέσα από την Comic-Con 2022 έκανε την αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα έγινε γνωστό ότι η ηθοποιός Maria Bakalova, την οποία είδαμε πρόσφατα στο Borat 2, θα βρίσκεται στους “Guardians 3” και θα υποδυθεί την Cosmo. Ναι, καλά διαβάσατε. Η Bakalova θα δώσει τη φωνή της στη διαστημική σκυλίτσα.  

Είναι μεγάλη μου τιμή που θα γίνω μέλος του MCU. Νιώθω ότι κάνω κάτι ουσιαστικό και ελπιδοφόρο και ελπίζω να αγαπάτε την Cosmo γιατί πρόκειται να σας χαρίσει πολλά γέλια, αγάπη και λίγη δύναμη.

Κατά τη διάρκεια του πάνελ της ταινίας στην Comic-Con, έγινε γνωστό ότι η Bakalova δε θα δώσει μόνο τη φωνή της σκυλίτσας, καθώς έχει κάνει και όλο το motion capture.

Το cast περιλαμβάνει τους: Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley Cooper, Vin Diesel, Sean Gunn, Daniela Melchior, Will Poulter (Adam Warlock) ο Chukwudi Iwuji από το cast του "Peacemaker", αλλά και η Jennifer Holland σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο.

Πριν λίγες ώρες είδαμε το πρώτο συγκινητικό trailer του Black Panther 2, μάθαμε ότι έρχονται δύο Avengers ταινίες για το Phase 6, καθώς και 12 ακόμη σειρές και ταινίες που θα δούμε στο Phase 5 του MCU.

Το Guardians of the Galaxy Vol. 3 αναμένεται στις αίθουσες τον Μάιο του 2023, ενώ το Guardians of the Galaxy: The Holiday Special θα κάνει πρεμιέρα τα Χριστούγεννα του 2022.