Harrison Ford: Γιορτάζει τα 80ά γενέθλιά του με ευχές από την Star Wars οικογένειά του

Mark Hamill, Billy Dee Williams και άλλοι τους ευχήθηκαν στα social media
14 Ιουλίου 2022 13:49
Harrison Ford: Γιορτάζει τα 80ά γενέθλιά του με ευχές από την Star Wars οικογένειά του

Ο Harrison Ford γιόρτασε τα 80ά γενέθλιά του και παρόλο που αναμένεται να υποδυθεί για τελευταία φορά τον "Indy" στο Indiana Jones 5 του χρόνου, διατηρεί μια πιο ζεστή σχέση με την άλλη του οικογένεια στη Lucasfilm. 

Οι φίλοι και συνεργάτες του από το σύμπαν του Star Wars του ευχήθηκαν χρόνια πολλά, τώρα που ο "Han Solo" έγινε πλέον 80 ετών. Φαίνεται πως η φιλία με τον Mark Hamill (Luke Skywalker) και τον Billy Dee Williams (Lando Calrissian) καλά κρατεί, καθώς ειδικά αυτοί οι δύο του έκαναν τις πιο ιδιαίτερες ευχές, μέσα από το Twitter. 

Αν και ο Ford έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με το σύμπαν του Star Wars, σύντομα θα κλείσει και το κεφάλαιο Indiana Jones. Στην ταινία που σκηνοθετεί ο James Mangold (Logan, Ford v. Ferrari) θα δούμε και τους Phoebe Waller-Bridge (Fleabag), Mads Mikkelsen (Rogue One: A Star Wars Story), Thomas Kretschmann (King Kong), Boyd Holbrook (Logan), Shaunette Renée Wilson (Black Panther), Toby Jones (Captain America: The First Avenger) και Antonio Banderas (The Mask of Zorro).

Επίσης πρόσφατα μάθαμε ότι ο John Williams θα γράψει το τελευταίο του κινηματογραφικό soundtrack για χάρη του 5ου φιλμ του Indiana Jones. 

Για την ιστορία, τα γυρίσματα είχαν ολοκληρωθεί τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ μιλώντας για το sequel, ο Mads Mikkelsen είχε τονίσει πως πρόκειται να θυμίζει τις παλιές ταινίες.

Το Indiana Jones 5 θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Ιουνίου 2023.