Indiana Jones and the Great Circle: Μάθαμε ποιος ηθοποιός κάνει τη φωνή του Harrison Ford

Μπορεί να βλέπετε τον Ford αλλά σίγουρα δε θα τον ακούτε
19 Ιανουαρίου 2024 12:36
Indiana Jones and the Great Circle: Μάθαμε ποιος ηθοποιός κάνει τη φωνή του Harrison Ford

Εντυπωσίασε στο πρώτο του gameplay trailer το Indiana Jones παιχνίδι της Machine Games και της Bethesda και ένα από τα highlights του ήταν η εξαιρετική αναπαράσταση της φυσιογνωμίας του ηθοποιού Harrison Ford. Και μπορεί η φωνή που ακούγεται στο trailer του "Indiana Jones and The Great Circle" να φέρνει αρκετά στην χροιά του Φορντ, όμως σίγουρα δεν είναι ο ίδιος.

O θρυλικός χολιγουντιανός ηθοποιός συμφώνησε με την Bethesda για να δώσει τη φυσιογνωμία του στο μοντέλο του χαρακτήρα, αλλά ο ίδιος δεν χαρίζει τη φωνή του. H Bethesda λίγο μετά την παρουσίαση του Xbox Developer Direct επιβεβαίωσε στο Entertainment Weekly ότι ο Troy Baker είναι ο ηθοποιός που δανείζει τη φωνή του στον εμβληματικό αρχαιολόγο, διατηρώντας φυσικά την εμφάνιση του Ford. Για τους gamers ο Baker είναι ίσως ο πιο γνωστός voice actor όλων -μαζί με τον Nolan North- έχοντας δανείσει τη φωνή του σε blockbuster τίτλους όπως Bioshock Infinite (Booker DeWitt), Far Cry 4 (Pagan Min), Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (Ocelot), Uncharted 4: A Thief's End και "The Lost Legacy" (Sam Drake), Death Stranding ως Higg, ενώ ο πιο γνωστός ρόλος του είανι αυτός του Joel στα The Last of Us Part 1 και Part 2

Για το cast του τίτλου έγινε γνωστό ότι συμμετέχει και ο Tony Todd (Candyman), ο οποίος χαρίζει τη φωνή και τη φυσιογνωμία του στον μυστηριώδη χαρακτήρα ονόματι Locus. Οι περισσότεροι θα τον γνωρίζετε ως τον Venom στο Marvel's Spider-Man 2 της Insomniac Games. 

Τις πρώτες πληροφορίες για τον τίτλο της Machine Games θα τις βρείτε πατώντας εδώ

Το Indiana Jones and The Great Circle αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2024, αποκλειστικά για τα Xbox Series X και Xbox Series S όσον αφορά τις κονσόλες, καθώς και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρη της κυκλοφορίας του και στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.