Τώρα ξέρουμε πότε θα δείτε το Indiana Jones And The Dial Of Destiny στο Disney Plus

Θα πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμα
03 Δεκεμβρίου 2023 17:51
Τώρα ξέρουμε πότε θα δείτε το Indiana Jones And The Dial Of Destiny στο Disney Plus

Πριν από μερικές ημέρες έγινε διαθέσιμο στο Disney+ το Indiana Jones And The Dial Of Destiny, αλλά όπως ίσως θα γνωρίζετε, η ταινία του Harrison Ford δεν έφτασε ποτέ στην υπηρεσία για την αγορά της Ελλάδας. Αυτό όμως πρόκειται να αλλάξει πολύ σύντομα, καθώς το ελληνικό Disney+ αποκάλυψε πότε ακριβώς να την περιμένετε.

Όπως όλα δείχνουν, θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή μερικές ημέρες ακόμα, αφού το Indiana Jones And The Dial Of Destiny θα παίζει στο ελληνικό Disney Plus από την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από τα social media της streaming υπηρεσίας της Ελλάδας με την περιγραφή να λέει τα εξής: Μια τελευταία αποστολή. O Indiana Jones και ο Δίσκος του Πεπρωμένου έρχεται 15 Δεκεμβρίου στο Disney Plus.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε το Disney+ Ελλάδας που ανακοινώνει την άφιξη της ταινίας:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Disney+ Greece (@disneyplusgr)

Το Indiana Jones 5 είναι σε σκηνοθεσία James Mangold (Walk the Line, Logan). Επίσης, για τελευταία φορά στο franchise, ο θρυλικός John Williams επιστρέφει για να συνθέσει το soundtrack. Εκτός του πρωταγωνιστή Harrison Ford στο cast υπάρχουν και οι Mads Mikkelsen (Rogue One: A Star Wars Story), Thomas Kretschmann (King Kong), Boyd Holbrook (Logan), Shaunette Renée Wilson (Black Panther), Toby Jones (Captain America: The First Avenger) και Antonio Banderas (The Mask of Zorro). Ανάμεσά τους επιστρέφουν οι John Rhys-Davies και Karen Allen στους ρόλους των Sallah και Marion Ravenwood.

Για την ιστορία, το Indiana Jones And The Dial Of Destiny έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον περασμένο Μάιο και κατάφερε να γεμίσει τα ταμεία της Lucasfilm και της Disney με περισσότερα από 380 εκατομμύρια δολάρια.

Παρακάτω θα βρείτε το επίσημο trailer του Indiana Jones and the Dial of Destiny.