Hunger Games: Πολλά νέα πρόσωπα εισέρχονται στην prequel ταινία, "Ballad of Songbirds & Snakes"

Οι νέες προσθήκες του cast συμπληρώνουν τους συμμετέχοντες των Districts
07 Ιουλίου 2022 13:35
Hunger Games: Πολλά νέα πρόσωπα εισέρχονται στην prequel ταινία, "Ballad of Songbirds & Snakes"

Η επιστροφή στον κόσμο των The Hunger Games θα γίνει σύντομα στη μεγάλη οθόνη χάρη στην ταινία "Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes" εντός του 2023 και τώρα μάθαμε για τις νέες προσθήκες του ανσάμπλ cast. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Deadline, η Lionsgate πρόσθεσε στο πολυπληθές cast ακόμη περισσότερα ονόματα, που ουσιαστικά θα είναι οι συμμετέχοντες και οι μέντορες των Αγώνων Πείνας για την κάθε Περιφέρεια. Πρόκειται για τους Irene Boehm (Lamina της Dictrict 7), Cooper Dillon (Mizzen της District 4), Luna Kuse (Brandy της District 10), Kjell Brutscheidt (Tanner της District 10), Dimitri Abold (Reaper της District 11), Athena Strates (Persephone Price, μέντορας στη District 4), Dakota Shapiro (Billy Taupe, μέλος του Covey), George Somner (Spruce της District 12 και Vaughan Reilly (Maude Ivory, μέλος της Covey). 

Οι βασικοί αστέρες του φιλμ μέχρι στιγμής είναι οι Tom Blyth στο ρόλο του νεαρού Coriolanus Snow, η Racher Zegler (West Side Story) και η Hunter Schafer (Euphoria) στο ρόλο τις Tigris Snow. 

H μέχρι στιγμής σύνοψη του prequel φιλμ αναφέρει:

Το The Ballad of Songbirds and Snakes διαδραματίζεται δεκαετίες πριν από τις περιπέτειες της Katniss Everdeen και επικεντρώνεται στον νεαρό Coriolanus Snow, ο οποίος γίνεται τελικά ο “τύραννος” της Panem. Ωστόσο, στο The Ballad of Songbirds and Snakes εκείνος ούτε “γαβγίζει” ούτε “δαγκώνει”. Ως ένας 18χρονος, ο Snow επιλέγεται να γίνει μέντορας της Lucy Gray Baird, ενός κοριτσιού από τη φτωχική District 12, κατά τη διάρκεια των 10ων Αγώνων Πείνας.

Γνωρίζουμε πως τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο βετεράνος του franchise, Francis Lawrence (Hunger Games: Catching Fire, Mockingjay Part 1 και Part 2), με τον βραβευμένο με Όσκαρ Michael Arndt (Little Miss Sunshine) επίσης στο σενάριο. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της συγγραφέως Susanne Collins που έγραψε το 2020.

Το "The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes" θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 17 Νοεμβρίου 2023.