Η Jennifer Lawrence απάντησε στις φήμες που την θέλουν να εμφανίζεται στο νέο Hunger Games

Θα δείτε ή όχι την ηθοποιό στο ρόλο της Katniss;
27 Ιουνίου 2023 14:47
Η Jennifer Lawrence απάντησε στις φήμες που την θέλουν να εμφανίζεται στο νέο Hunger Games

Το franchise του Hunger Games ετοιμάζεται να κάνει τη μεγάλη επιστροφή του μετά από χρόνια απουσίας. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, πολύ σύντομα θα κάνει πρεμιέρα η prequel ταινία The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes που θα λαμβάνει χώρα αρκετά χρόνια πριν από τους αγώνες πείνας που γνωρίσατε με την Jennifer Lawrence.

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό υπάρχουν διάφορες φήμες που θέλουν την Lawrence να βρίσκεται στην ταινία ως Katniss Everdeen. Εκείνη βρέθηκε στο σόου Watch What Happens Live με τον Andy Cohen, ο οποίος την ρώτησε εάν αληθεύουν όλα αυτά που ακούγονται, δηλαδή εάν τη δείτε στο The Ballad of Songbirds & Snakes.

Η Lawrence απάντησε με πολύ απλά λόγια ότι όχι όλα αυτά δεν αληθεύουν και φαίνεται ότι υπάρχει λόγος γι' αυτό. Η ταινία λαμβάνει χώρα περίπου 64 χρόνια πριν το πρώτο Hunger Games του 2012 και έτσι η Katniss ήταν αγέννητη.

Στο Songbirds & Snakes θα δείτε πώς ο νεαρός Coriolanus Snow, που τον υποδύεται ο Tom Blyth, ανελίχθηκε στον κόσμο της Panem όντας ένας από τους πρώτους μέντορες των παικτών των Hunger Games.

Για την ιστορία υπήρξαν τέσσερις βασικές Hunger Games ταινίες που ξεκίνησαν το 2012 και ολοκληρώθηκαν το 2015 με μεγάλη εισπρακτική επιτυχία. Στο cast συμμετείχαν επίσης οι: Liam Hemsworth, Josh Hutcherson, Stanley Tucci, Elizabeth Banks, Donald Sutherland και Woody Harrelson. Την πρώτη ταινία σκηνοθέτησε ο Gary Ross και οι άλλες τρεις (το φινάλε χωρίστηκε σε δύο μέρη) από τον Francis Lawrence.

Το The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes θα παίξει στους κινηματογράφους στις 17 Νοεμβρίου.